Loubears skriverier

Här samlar jag allt jag har skrivit. Det kan vara allt från dikter till fanfictions. Mestadels kommer det vara fanfictions eftersom det är det jag håller på med mest.

Unnamed desire

Kategori: One shots

Den här ficen är totalt inspirerad av Louis sexiga poledancing i Kiss you videon, jag var bara tvungen att skriva den haha. Den är även en present till min kompis! Hoppas ni gillar den! ;) 18+


”Okej killar, vad ska vi hitta på till Liam imorgon? Vi måste komma på något riktigt bra!” Zayn låg utsträckt på soffan i Harrys lägenhet med ett stort flin på läpparna, han hade längtat efter den här dagen, dagen då de äntligen skulle bestämma om Liams svensexa. Det var en vecka kvar till Liams bröllop med Danielle och de hade fortfarande inte kommit på något att göra. 

Zayn stoppade ner handen i sin jeansfixa och drog upp sitt cigarettpaket och sträckte sig sedan efter tändaren som låg på soffbordet, han tände sin cigarett och drog ett djupt bloss medan han tittade på Harry och Niall.
Niall kliade sin haka och putade med sina rosa läppar medan han funderade på vad de kunde hitta på. Harry såg lika borta ut som vanligt med sitt lockiga hår och smilgropar. Zayn brast ut i ett plötsligt skratt när han såg Harrys förvirrade blick.

”Mycket på gång eller?” flinade Zayn åt Harry innan han tog ännu ett bloss av sin cigarett. Harry fnös och lade armarna i kors och tittade surt på Zayn.

”Nej inte alls. Kan du fimpa den där eller? Det luktar skit”, morrade Harry ilsket och nickade mot den glödande cigaretten mellan Zayns pekfinger och långfinger.

Zayn himlade med ögonen åt Harrys plötsliga humörsvängning och fimpade cigaretten på bordet med ett flin på läpparna, han älskade att reta Harry.

”Sluta bråka ni två, det har vi verkligen inte tid för. Jag kom faktiskt på en grej vi skulle kunna göra”, sa Niall och log finurligt mot dem båda, de riktade sina blickar mot honom, Harry hade höjt ett av sina ögonbryn.
”Jag tänkte att vi kan ta honom till den där strippklubben, ni vet, den där nyöppnade. Vad heter den?” flinade han och vickade upp och ned på ögonbrynen. Zayn brast ut i skratt och Harry flinade stort.

”Menar du Violet Gentlemen’s Club?” frågade Zayn med höjda ögonbryn och ett stort retsamt leende på läpparna, Niall nickade och vickade ännu en gång på ögonbrynen. Harry och Zayn började skratta oavbrutet.
”Det blir perfekt!” sa Zayn med andan i halsen efter att de brustit ut i asgarv.

”Jag tror Liam kommer att få en chock!” sa Niall och ställde sig upp från stolen, han drog sakta av sig sin röda polotröja medan han stönade högt och svängde med höfterna i en sexig rörelse.
Zayn vred sig i soffan, han slog på sitt ben av skratt och Harry ramlade över honom, tjutande av skratt.

Niall stod nu med tröjan helt avdragen, hans kinder var blossande röda, de lämnade en stor kontrast till hans elfenbensvita hud. Harry lyckades lugna ner sig och tittade på Niall med forskande ögon, Nialls pekfinger var nu alldeles vått av saliv och han tittade på Zayn och Harry med fejkad åtrå.
Han lade handen på magen och drog den sakta uppåt mot sin vänstra bröstvårta medan han slickade på sitt pekfinger. Zayn låg darrande på soffan av skratt, tårar forsade ur hans ögon och han kunde inte sluta skratta. Harry, däremot satt och tittade längtande på Niall medan lusten i honom växte sig starkare.

”Åh Liam…” stönade Niall med ett brett leende, han slickade en sista gång runt sitt pekfinger innan knäna vek sig under honom och han ramlade ner på golvet tjutande.

De tre killarna skrattade tills de inte hade någon luft kvar. Harry drog hårt efter andan och försökte samla tankarna lite.

”Men vi kan ju inte ta Liam till strippklubben direkt, vi måste hitta på något för honom innan vi tar honom dit. Strippklubben är ju kvällens höjdpunkt!” sa Zayn plötsligt och tittade på Harry och Niall som nickade häftigt med sina huvuden.

”Vi kan väl kidnappa Liam imorgon bitti när han är på väg till jobbet? Typ vid Abbey road?” föreslog Niall.

”Det är en skitbra idé Nini, vi kör på den!” sa Harry och klappade ihop händerna. Det här skulle bli super!

”Jag hämtar papper och penna så att vi kan fixa ett schema!” tillade Harry innan han försvann iväg till köket för att hämta det han skulle.

Zayn vände sig mot Niall och tittade in i hans blå ögon.
”Såg du hur sugen Harry var på dig eller? Han kunde knappt hålla sig ha!”
Nialls kinder blev röda och han skrattade nervöst till.

”Mjo det såg jag men jag tänker inte satsa på något. Jag har ingen lust med det.” Niall log mjukt mot Zayn som nickade innan han drog sin röda tröja över huvudet.

Harry kom tillbaka in i rummet med ett rött papper och en svart tuschpenna i händerna, han hoppade ned mellan Zayn och Niall och lade det röda pappret på bordet.

”Okej, ska vi börja med morgonen då?” frågade Harry medan han klottrade ned ”06:00” på pappret och skrev ”kidnappa Liam” efter tidslaget.

”Hur länge tror ni att vi är på våffelhuset?” frågade han sedan och tittade på sina vänner.

”En och halvtimme kanske?” föreslog Zayn, Harry nickade och skrev ”07:30” under ”06:00”.

”Vad ska vi göra efter våffelhuset? Har de ens öppet så tidigt?”

”De öppnar åtta så vi får väl vänta i en halvtimme”, sa Niall med en bekymrad min, ”men vad ska vi göra i en halvtimme?” frågade han sedan.

”Jag vet!” utbrast Zayn, ”Vi kan väl köpa en sådan där ful Buzz Lightyear barndräkt och klä på honom? Och så kan vi gå till Disney Store efter våffelhuset och skämma ut honom inför barnen!”

”Åh vilken bra idé Zayn, jag köper den ikväll!” flinade Harry. ”Då säger vi kidnappa Liam klockan sex, klä på honom Buzzdräkten… Här eller? Och sedan tar vi honom med ögonbindel till våffelhuset vid åtta och sedan Disney Store vid tio… Efter det då?”

”Vi klär på honom dräkten här ja, det blir enklast så eftersom du bor mest centralt. Men vad ska vi hitta på mellan klockan tio och klockan åtta då Violet Gentlemen’s Club öppnar?” undrade Niall fundersamt, han slickade sig om läpparna medan han tittade funderande på Harry och Zayn.

De alla funderade ett tag innan Zayn kom på det.

”Kanske vi kan gå till det där stället som är fyllt med klätterställningar? Liam är ju barnet själv även fast han är snart tjugosju!”

”Ännu en superbra idé! Då tar vi det vid tolv och så äter vi lunch på Pizza hut vid två och är där kanske en timma eller så, och sedan tar vi en rast efter det och träffas igen utanför Violet Gentlemen’s Club och tar Liam dit med ögonbindel igen?” föreslog Niall, Harry och Zayn nickade gillande.

”Skit bra, då säger vi så!” log Harry och kladdade ned allt de hade bestämt på det röda pappret. När han var klar vände han sig mot Zayn och Niall och gjorde high five som de glatt svarade på.

”Det här kommer bli den bästa svensexan i historien!” skrattade Niall och killarna nickade.

”Liam kommer älska det!” log Zayn strålande.

-

Efter en lång dag av mycket stojande och tjoande från en lycklig Liam var det äntligen dags för honom att tas till den sista stationen; strippklubben. De hade varit en kort stund hemma hos Harry för att förbereda sig lite, bland annat hade de bytt kläder på Liam, nu bar han en svart frack med manschettknappa, svarta byxor och svarta lackskor, han hade även en röd ros instoppad i bröstfickan så han såg riktigt stilig ut. De hade även druckit en del champagne vilket gjort så att de alla var lite lulliga när de traskade ut ur lägenheten och mot taxin som skulle ta dem till baren. Harry dock var kvar hemma för att han skulle fixa en extra överraskning till Liam, han skulle komma dit cirka en kvart senare än de andra.

Harry tittade på sig själv i spegeln och fixade till sina ostyriga lockar innan han sprejade parfym på halsen. Han drog ett djupt andetag och söp in parfymdoften i lungorna, den luktade svagt av vattenmelon och han hoppades på att någon snygg tjej från strippklubben skulle tycka om den. Han skrattade för sig själv åt tanken och gav sin kropp en sista blick innan han stegade mot dörren med sin svarta läderjacka hängd över axeln. Det här skulle bli en bra kväll, det kände han på sig.

Han gick ut på gatan och ropade efter en taxi, den stannade vid honom och han hoppade in.
”Velvet Gentlemen’s Club”, sa han med ett självsäkert leende på läpparna utan att tänka på att han faktiskt sa fel.

Taxichauffören nickade i backspegeln och körde dit på tjugo minuter, Harry betalade och klev ur taxin. Han gick in med bestämda steg i den svala klubben och såg sig om. En stilig ung man med brunt, rufsigt hår klädd i svarta kläder välkomnade honom och tog honom in i klubben med ett stort leende på läpparna. Vad som väntade där inne, hade Harry ingen aning om.

-

”Vart fan är han?” väste Zayn ilsket till Niall utanför Violet Gentlemen’s Club, Harry hade sagt att han skulle vara där kvart över åtta men klockan var nu tjugo i nio.

”Jag vet inte!” fräste Niall till svar och tittade stressat omkring sig efter den lockiga kalufsen men Harry sågs ingenstans på den nästintill tomma gatan. Zayn stampade ilsket med foten i marken.

”Jag visste att han skulle balla ur, jäkla skit. Vi får göra det här utan honom!” suckade han ilsket och tittade menade på Liam som fortfarande hade ögonbindeln runt ögonen.

”Vad är det som händer?” frågade den blivande maken förvirrat.

”Harry skulle vara här men nu är han inte det så vi får ta det här utan honom”, svarade Zayn kort och tog in Liam tillsammans med Niall i klubben. Detta skulle bli en kväll de sent skulle glömma.

-

Den snälle, brunhårige killen tog in Harry i ett stort rum, klätt i rött och svart med flera svarta bord i mitten, avlånga silvriga pålar satt fast i borden och i taket, vid borden stod det flera läderbeklädda, svarta soffor som några män satt i. Till vänster var det en bar och till höger uppför några trappor stod en DJ vid sitt bord.
”Du kan sätta dig där”, sa den brunhårige killen och pekade på en tom, svart soffa, ”så kommer någon att ta hand om dig snart. Om jag minns rätt så har vi en speciell gäst idag.” Den brunhårige killen log glatt innan han försvann iväg med vickande rumpa.

Harry stirrade med andan i halsen på den där rumpan innan den försvann ur synhåll och han riktade blicken mot sitt bord som var tomt för tillfället. Han vände blicken och lät den söka runt i rummet, det verkade bara som att det var män här och han undrade var Liam, Zayn och Niall tagit vägen tills han kom på vad som hade hänt. Han hade sagt fel namn på klubb till taxichauffören och om han mindes rätt så var det här en gaystrippklubb.
Helvete jag missar höjdpunkten på den här kvällen, tänkte han upprört och skulle precis resa sig upp innan han blev stoppad av en mjuk hand som gripit tag om hans handled. Han tittade på handen ett ögonblick innan han flyttade blicken längs den vältränade armen, uppför den smala halsen och in i ett par ögon som var lika blå som ett stormande hav.

-

”Så jävla snygg herregud, kolla på henne!” flämtade Niall upphetsat nära Zayns öra och pekade darrhänt på en av stripporna som stod och dansade mot pålen medan hon tittade längtande på Niall, hon böjde sig ned och slängde med sitt långa mörkbruna hår innan hon tog ett varv runt stången med blicken fortfarande fäst på Niall. Hon hoppade ned från bordet och började stryka sina bröst nedifrån och upp på Niall och Niall stönade okontrollerat medan det bara blev hetare och trängre i hans byxor.
Zayn hade inte ens tid att svara, han var fullt upptagen med att stirra på en platinablond, nätt tjej med glittrande blå ögon som dansade sensuellt framför honom och Liam satt bara och mumlade generat när en tjej som liknade Danielle väldigt mycket kom fram till honom och började prata dirty med honom.

-

Harry svalde hårt medan han tittade på sin killstrippa som juckade sakta mot pålen framför honom. Hans strippa hade kastanjebrunt hår, fylliga röda läppar och höga kindben, han såg rätt så feminin ut men samtidigt väldigt manlig och Harry tyckte att han var den snyggaste mannen han någonsin lagt ögonen på. Strippan log mot Harry när han upptäckte att Harry njöt av att se honom, han grep tag om pålen med höger handen och hoppade upp på den med benen låsta kring den, han släppte taget om den med händerna och hängde baklänges med blicken fortfarande fäst på Harry. Adamsäpplet guppade när han svalde, Harry kände en stark vilja att kyssa det men han visste inte om han fick gå upp på bordet själv. Strippan grep tag om pålen igen med händerna och gled sensuellt ner från pålen på knä framför Harry och tittade nästan bedjande på Harry för ett ögonblick innan han började knäppa av sig sina svarta, tajta läderbyxor. Harry svalde hårt och tittade på när hans smala fingrar jobbade med att få av byxorna, han sträckte sig fram för att hjälpa till med mannen tittade bara på honom med ett stort flin på läpparna, skakade på huvudet och tryckte ett pekfinger mot Harrys mun.

”Nej du, det här sköter jag bra själv.” Hans röst var så otroligt mjukt men samtidigt så bestämmande, Harry kunde nästan känna smaken av honung när han pratade.

Harry nickade bara stumt till svar och lutade sig tillbaka i stolen, det började trycka mot byxorna nu och han ville bara ta av sig dem men han vågade inte. Strippan drog sakta ner byxorna över sina höfter, huden under byxorna såg så mjuk ut och Harry ville bara krama om den med fingertopparna. Strippan kastade byxorna åt sidan, nu var han endast iklädd i en fluga runt halsen och ett par små speedokalsonger. Harry svalde hårt när han såg hur bered strippan var, den var större än Harry trott att den skulle vara.

Ett mjukt pekfinger tryckte plötsligt under Harrys haka och hans ansikte lyfte upp mot strippans; hans ögon lös av lust och plötsligt tryckte ett par silkeslena läppar mot Harrys torra läppar. Harry andades ut och kysste ivrigt tillbaka, han tryckte in sin tunga i strippans mun och strippan satte sig grensle över honom och grävde in fingrarna i Harrys lockar. Harry stönade i kyssen och strippan tryckte sig hårdare mot honom, deras skrev drogs mot varandra och Harry stönade ännu en gång. Strippan bröt kyssen plötsligt, en sträng av saliv var fäst mellan dem och strippan slickade bort den med sin röda tunga. Harry tittade längtande på honom, han ville så gärna veta hans namn men han vågade inte riktigt fråga.

”Vill du gå till ett mer avskilt ställe?” frågade strippan med sin mjuka röst medan han drog sina fingrar försiktigt och ömt genom Harrys hår. Harry nickade nästan direkt, han hoppades att han inte verkade vara för desperat.
”Gärna.”

Strippan log mjukt och hoppade graciöst av Harry innan han tog Harrys hand i sin och tog honom till en annan del av klubben, de gick genom en lång korridor med dörrar på varje sida och gick in i rummet som låg längst bort i korridoren. Strippan stängde dörren efter dem och Harry stod nervöst vid dörröppningen och tittade runt i det lilla rummet.

I mitten av rummet stod en stod himmelsäng klädd i svart och rött, väggarna var svarta och i taket hängde en lampa formad som ett hjärta som spred ett mjuk rött ljus runt i rummet. Strippan lade sig ner på sängen och vinkade med pekfingret att Harry skulle lägga sig bredvid honom vilket han såklart gjorde.

”Låt mig sköta allting”, mumlade den mjuka rösten och Harry lät sig själv bli förlorad i dess ömhet. Han kände hur strippan sakta drog av hans kläder och Harry rös av förväntan och kunde knappt bärga sig till vad som väntade. Strippan kastade elegant ned alla kläder på golvet och nu låg de nakna hud mot hud, han fångade Harrys läppar i sina och kysste honom så hårt att Harrys läppar svullnade upp när de slutade kyssas, strippan vände sedan på Harry så att rumpan låg i vädret. Hans mjuka hand slingrade sig under Harrys mage och grep tag om Harrys stånd, han drog tummen över toppen och lekte lite med försatsen innan han släppte taget om den och slickade upp det. Harry gnällde till svar och längtade efter den där mjuka handen, strippan tog hans hint och gled plötsligt in under Harry och såg på honom med brinnande blick. Harry tittade ner på honom och kysste honom desperat, strippans fingrar grävde sig in i Harrys rygg och Harry stönade högt i respons, han var inte van vid sådan här hårdhet. Han hörde hur strippan skrattade mjukt som svar åt Harrys reaktion. Strippan gled nedåt igen och tog Harry i munnen.

Harry tryckte sig upp i strippans mun och stönade högt av välbehag, strippan sög tag kring det blöta huvudet med sina läppar och han sträckte ut tungspetsen och slickade snabbt runt det. Harry stönade och stönade tills han exploderade och kom hårt i strippans mun, strippan tog det som om han gjort det flera gånger förut och Harry tittade fascinerat på honom när han kommit ur sin orgasm.

”Fin smak”, log strippan utan att vara ironisk, han sträckte sig över Harry till bordet som stod vid sidan av sängen, öppnade lådan och tog fram en kondomförpackning och en burk med glidmedel. Han öppnade kondomförpackningen med tänderna och trädde den över sitt stånd innan han öppnade locket till glidmedelburken.

Medan strippan förberedde sig tittade Harry på honom likt en hök, han tittade på varje del av denne mans kropp och han tog in allt och sparade det i en låda i sin hjärna, han skulle aldrig glömma den här kvällen med mannen han inte visste namnet på.

Strippan grep tag om Harrys höfter och vände honom så att han låg på mage igen, han tog ena handen om sitt stånd och förde sakta in med den i Harrys hål och tryckte sig in försiktigt. Harry vred sig och stönade när strippan fyllde honom, det höll redan på att göra honom galen, han grep tag om lakanen och bet ihop käken när strippan fyllt honom helt.

”S-så skönt”, fick Harry flämtande ur sig och strippan fnittrade lätt som svar. Han började röra sig i en rytmisk och himmelskt skön takt, Harry stönade högre för varje gång strippan tryckte sig in i honom och så småningom ökade han takten. Harry darrade under honom, han var hans slav, strippan ägde honom. Han rev och slet i lakanen för varje stöt och när strippan grävde in sina händer i Harrys axlar och tryckte sig in i honom ännu en gång vek sig Harry under hans makt och släppte lös sitt innersta djur som slogs mot gallret. Han ropade ett högt ”AH!” och kollapsade sedan ned på sängen med strippan morrande efter sig. De låg och hämtade andan en stund innan strippan gled sig ur Harry, och kastade ned kondomen på golvet sedan lade han sig bredvid Harry med blicken fortfarande fylld av köttslig lust.

”Det där var det bästa jag någonsin upplevt”, mumlade Harry lite generat medan han tittade på den vackra strippan framför honom med ögon som lyste likt stjärnhimlen. Harry tyckte att han sett de där ögonen förut men han kunde inte sätta fingret på var.

”Så säger alla, men för mig var det också det bästa”, svarade strippan, han lirkade en av Harrys lockar runt sitt pekfinger och log mjukt mot honom.

”Får jag veta vad du heter?” frågade Harry tyst, strippan log så stort att ett par skrattrynkor formades vid hans ögon. Harrys insida bubblade av obeskrivlig glädje när han såg det där leendet, han hade aldrig sett någon le så glatt förut.

”Louis Tomlinson.”

Kommentarer

  • Mimmi säger:

    Hahah mer

    Svar: Det kanske kommer mer om jag kommer på något mer, annars är den slut där ;)
    Loubear

    2013-01-04 | 02:39:00
  • Fanny säger:

    Ååh jättebra, mera :D

    2013-01-04 | 10:39:48
  • Ida säger:

    OMG
    Mmmeerrrr
    Såååå braaa

    2013-01-04 | 17:26:37
  • Sophie - DRÖMMEN OM MIAMI säger:

    Omg sjukt va bra alltså, man vill bara ha mer haha!! *-*

    Svar: Hahaha :D
    Loubear

    2013-01-04 | 22:50:11
    Bloggadress: http://sssophiies.blogg.se/
  • ellinor säger:

    Den var helt totalt grym, skriv flera, snälla. Älskar allt du skriver, tack. <3 xx

    Svar: Tack så jätte mycket! Vi får se om jag skriver mer på den här eller inte! xxx
    Loubear

    2013-01-05 | 20:48:54
    Bloggadress: http://onedirectionsfanfictions.blogg.se
  • elina sw säger:

    badass jag är när det står 18+ och jag fyller femton.
    MEN JAG FUCKING ÄLSKALR SÅNT HÄR!!!

    Svar: hahaha!
    Loubear

    2013-01-20 | 18:59:13
    Bloggadress: http://eelinasw.blogg.se

Kommentera inlägget här: