Loubears skriverier

Här samlar jag allt jag har skrivit. Det kan vara allt från dikter till fanfictions. Mestadels kommer det vara fanfictions eftersom det är det jag håller på med mest.

Heartstrings kapitel 1

Kategori: Heartstrings

En ny fanfiction på G, woho! Hoppas ni kommer att gilla den. Första kapitlet är jätte kort, förlåt för det!


”Välkommen tillbaka till helvetet Lou!” vrålade Stan när jag kom gående över skolgården, jag skrattade högt åt hans välkomnande och omfamnade honom broderligt. Stan klappade mig hårt på ryggen och berättade kortfattat om sitt sommarlov innan vi gick in genom skolans portar och mot lektionssalarna. Vi satte oss ned på det skitiga golvet och lutade oss mot skåpen i väntan på den första lektionen sedan början på juni skulle börja.

”Så Lou, hur har du haft det?”, frågade Stan med ett stort leende, han såg ut som vanligt, lite småmullig och med samma sportiga klädstil, det enda som skiljde honom från innan sommaren var att han hade skaffat ett par svarta glasögon. Jag visste inte att Stan hade ett synfel och ändå hade jag känt honom sedan vi var små.
”Jorå, det har varit en ganska chill sommar. Från vad jag har förstått så har du haft det väldigt bra?”, flinade jag som svar och tittade på glasögonen som satt över näsan på Stan, jag flyttade mitt fokus från glasögonen till de bruna ögonen som tittade tillbaka på mig. Jag kunde se mig själv reflekteras i hans ögon. Nu hade Stan både glasögon och tandställning, ingen kunde se mer nördig ut än honom just nu men han blev inte utstött för det. På vår skola fanns det inga specifika grupperingar, alla respekterade alla oavsett hur man såg ut eller vart man kom från.

”Jag har haft det väldigt bra Tomlinson, synd bara att vi inte kunde ses mer”, log Stan mot mig och jag höll med honom genom att nicka.

”Vi får hänga mer nu helt enkelt!” flinade jag och slog till hans axel, han flinade och slog tillbaka. Efter några minuter kom vår engelsklärare gående i korridoren, alla elever reste sig upp från golvet och följde efter läraren när han öppnat dörren till klassrummet.

Jag och Stan satte oss som vanligt längst bak i högra hörnet av klassrummet och lektionen rullade igång. Allt var som vanligt tills det var ungefär två minuter kvar av lektionen, då kom rektorn in med en främmande man genom dörren. Mannen var klädd i ett par tajt åtsittande blå jeans, en svart läderjacka med en svart T-shirt under och på fötterna bar han ett par bruna mockaskor. Hans hår var mörkbrunt och väldigt lockigt. Han såg riktigt stilig ut för att vara en lärare tyckte jag.

”Får jag ta ordet?”, frågade rektorn vår engelsklärare som nickade till svar och flyttade sig åt sidan så att rektorn och den främmande mannen kunde stå vid katedern.
”Hej och välkomna till ett nytt läsår kära klass”, började rektorn leende, ”Jag har kommit hit för att meddela er om att er musik-och-historielärare har avgått från sin post som lärare och att ni nu istället har fått en ny musik-och-historielärare som heter Harry Styles. Hälsa honom välkommen och uppför er, för ni vill väl att han skall trivas här?” sa rektorn bestämt och flyttade sig lite åt sidan så att den främmande mannen som hette Harry kunde presentera sig.
”Hej på er. Jag heter Harry Styles som Mr. Snyder här presenterade mig som och jag kommer vara er nya musik-och-historielärare de två åren ni har kvar här på högstadiet. Jag är tjugosex år gammal och jag kommer från Cheshire. Jag är född i Holmes Chapel och jag flyttade hit till Doncaster för ett antal år sedan när jag fick en ny tjänst på en skola. Jag älskar musik och historia, det är just därför jag har valt att jobba med dessa två ämnen och jag hoppas verkligen att ni kommer att känna er bekväma med mig som lärare. Om ni undrar något mer så är det bara att ni frågar, vi ses imorgon på er första musiklektion med mig nollåtta trettio”, sa Harry leende, ett par smilgropar syntes när han log och han försvann ut ur klassrummet med rektor Snyder efter sig.

Jag kom på mig själv med att ha hållit andan så jag släppte genast ut den och drog ett djupt andetag och vände mig mot Stan som såg helt oberörd ut. Hur fan kunde han vara så oberörd av denne nya lärare? Jag hade nog aldrig sett en snyggare man än honom och jag var inte ens intresserad av män! Jag tog ännu ett djupt andetag och drog fingrarna snabbt genom min lugg innan jag öppnade munnen för att viska till Stan över klassens sorl. Alla verkade uppspelta över den nya läraren och för mig kändes det som att jag hade blivit träffad av blixten. Han hade redan gjort ett intryck på mig genom att bara kliva in genom rummet och jag kunde knappt vänta tills musiklektionen imorgon.

”Herre-” jag blev genast avbruten av Stan.
”Såg du honom eller? Hans klädstil är helt fantastisk! Coolaste musikläraren EVER!” väste Stan mellan tänderna till mig och jag nickade uppspelt, det kändes verkligen som att den nya läraren skulle få klassen att bli gladare på något sätt. Jag kände för att springa ut och skrika av lycka men det kunde jag ju inte. Lektionen tog äntligen slut, jag och Stan gick till cafeterian. Harry satt på en av barstolarna och pratade med kassörskan, hon var alldeles röd i ansiktet, det syntes att hon var smickrad av honom. Det verkade som att Harry flörtade med henne, så gör väl inte en lärare, eller?
Jag boxade Stan i sidan och nickade med huvudet mot interaktionen mellan Harry och kassörskan, han höll sina knubbiga fingrar för munnen för att hindra ett gapskratt, jag tryckte iväg honom mot ett ledigt bord. Vi satte oss ned med en colaburk i handen och pratade om allt och ingenting innan det blev dags för oss att dra hemåt. Jag kunde knappt vänta tills imorgon då jag skulle få träffa Harry igen.

Ocean Kiss

Kategori: One shots

Första gången jag hörde sången var det som att hela min värld gått sönder för att sedan bli hel igen, spillrorna hade fallit ned framför mig och sedan glidit emot varandra, bit för bit. De hade byggt ihop sig själva och sedan hade mitt livspussel blivit helt igen. Jag hade känt från djupet av min själ att jag måste höra sången igen, om jag inte gjorde det så skulle jag inte överleva. Jag hade sagt till kapten att jag bara skulle gå ut på en enkel kvällspromenad samma kväll jag hört sången och han trodde på mig, som vanligt. Jag var en av hans bästa män och jag fick oftast göra lite som jag kände för. Jag hade begett mig ut nedför bryggan från skeppet och ut till sanden och ön. Sanden var fortfarande varm av den nedgående kvällssolen och himlavalvet var redan stjärnströdd. Jag hade alltid älskat solen, månen och stjärnorna, de var alltid en guide till oss på havet även i de värsta stormarna. 

Jag begav mig mot det lilla lägret jag gjort tidigare på dagen när jag letat efter något att äta och satte mig framför eldstaden jag tillverkat av palm ved och gråstenar. Jag tog upp elddonet från min midjeväska och gjorde upp en diskret eld medan jag väntade på att solen skulle gå ner tillräckligt mycket. Vinden blåste sin andedräkt över ön och jag skakade lätt av den plötsliga kylan som svepte över mig. Vattnet kluckade mot strandkanten, jag drog min rock närmare huden och tittade ut över det svarta havet, grå, tjocka moln syntes i horisonten och jag undrade om det skulle dra ihop sig till en storm snart. 

Sången träffade mina öron likt en viskning, inga ord sjöngs men den vidrörde mitt hjärta likt inget annat gjort förut. Jag reste mig hastigt upp från mitt ställe, släckte elden med stöveln och lät sången guida mig till dess ägare. Jag vet inte hur länge jag vandrat med sången sjungandes genom hela mitt väsen när den plötsligt slutade, jag stod vid en ganska stor oas mitt inuti skogen. Tydligen hade jag inte märkt när jag kommit in i skogen, sången hade förhäxat mitt sinne.
Jag tog av mig mina stövlar och ställde dem vid en trädstam och gick mot vattnet, palmerna stod höga kring vattnet och ett vattenfall brusade länge bort. Jag grävde ner tårna i sanden medan jag gick med lätta steg och sökte efter sångens källa med ett öppet sinne. Sången började igen och jag fick gåshud av de vackra tonerna som spelade genom hela min kropp, jag drog efter andan när jag kom fram till vattenfallet och skymtade en skepnad som satt på en hal sten mitt i vattnet. Små glittrande droppar pyrde kring skepnaden och fick den att glänsa i det uppkommande månljuset. Sången höjde i volym, tonerna fick mitt innersta att skälva, jag var en fånge under dess makt. Jag föll ned på knä och bara stirrade på skepnaden som sjöng med sådan vacker röst.

Kom hit, kom hit...

Orden sköljde över mig likt en havsvåg, jag kände hur musklerna i mina ben spändes, plötsligt stod jag upp - jag drogs till skepnaden likt en mal dras till ett stearinljus. Jag föll ned i vattnet med ett plask, kylan svepte sig runt mig men den rörde mig inte, allt jag kände var röstens mjukhet och förtrollning.
Jag simmade upp mot ytan, mina lungor skrek av glädje när syret strömmade genom mig. Två blå ögon mötte mig och jag frös nästan till is av deras obeskrivliga skönhet, sången hade slutat sedan länge men förtrollningen var inte borta. En kall hand låg mot min kind, jag ville se hur resten av denna skepnad såg ut men jag kunde inte slita blicken ifrån dessa juveler. Sången började igen, mitt hjärta hoppade över ett slag när handen strök över min kind, ögonen kom närmre mitt ansikte och mina läppar omslöts av ett par blöta läppar, jag slöt ögonen och förvånade mig själv genom att genast svara på kyssen. Skepnadens läppar var så kalla – det kändes som att jag smakade på havsvatten. Beröringen från dess läppar var mjukare än vad jag någonsin känt förut, skepnaden smakade trevande på mina läppar med sin kalla, våta tunga, jag öppnade munnen med ett lågt stön och lät den komma in i min mun. Handen förflyttades från min kind och upp mot mitt snaggade hår, de långa fingrarna drogs genom mina korta hårstrån och över min skalle medan den kalla tungan lekte i min mun.

Jag kände hur begäret tog sitt heta grepp om mig och jag lät det ta över mig till fullo, mina händer sökte sig bort från min kropp till saken jag kysste och jag kände vattenkall hud mot mina fingertoppar när mina händer stannade runt något som kändes som en överkropp. Jag öppnade ögonen för att se vad det var jag integrerade med. Det första min blick mötte var ett porslinlikt ansikte, huden var vit och glittrade dunkelt i månljuset, jag flyttade blicken mot ögonen, de var slutna men hade långa svarta ögonfransar, jag tittade ner mot vad mina läppar lekte med, ett par rosa läppar var tryckt mot mina och min näsa trycktes mot en söt näsa. Huvudet var täckt av brunblont rufsigt hår, små vattendroppar glittrade i månljuset. Plötsligt tryckte skepnaden sig bort från mig som om den hade blivit bränd av något. Vatten plaskade upp i mitt ansikte och skymde min blick för några sekunder, när synen återvände såg jag hur skepnaden ännu en gång satt på sin sten med blicken fäst på mig. Först nu såg jag var det var för något, skepnaden var en ung man i sina bästa år, han hade en slank överkropp och vältonade armar. Min blick gled ned mot hans undersida och vad som fanns där chockerade mig. I det strömmande vattnet låg en lång, tjock fiskfena med grågröna fjäll som gnistrade i ljuset från månen. Den började vid midjan och jag kunde inte skymta några synliga ben. Jag förundrades av denna varelse, hälften man hälften fisk och jag kände ett omättat begär flamma upp inom mig när jag insåg att jag ville veta mer om denna mystiska figur. Han log plötsligt med ena mungipan och tittade mystiskt på mig med sina isiga, blå ögon. Jag skulle precis yttra ett fåtal ord när han plötsligt öppnade munnen och den vackra sången kom ut ur hans välformade läppar. Så fort sången nådde mina öron kastades mitt inre runt och alla mina murar fallerade, jag vadade fram mot honom, placerade mina händer på stenens hala yta och tittade upp i hans ögon som innehöll så mycket saker jag ännu inte visste.

Kom hit, kom hit, sjöng rösten till mitt inre och jag kände hur mitt huvud nickade och hur mina muskler i benen ännu en gång spändes och tog mig upp till honom. Hans smala armar omfamnade min överkropp och drog mig intill hans tunna kropp, sången vibrerade i mig och jag ville följa med på dess resa, jag ville höra hur den nådde sitt crescendo. Han stängde munnen och sången försvann från mig, jag drogs ur förtrollningen och tittade omtöcknat på honom medan han strök mitt hår. 

”Vad heter du?” Jag kände inte igen min röst, den tillhörde en främling, en främling som jag inte kände längre.
Han tittade på mig med gnistrande ögon, vattenytan speglades i hans ögon och jag kände mig förlorad i dess skönhet.
Niall.” Svaret var som en viskning i mitt sinne, ordet var lent som honung och jag kunde nästan känna dess sötma i munnen.
”Niall”, bekräftade jag med en enkel nickning, han nickade, slöt sin hand om min och höll den i ett hårt grepp.
Ditt namn?” Frågan ekade likt mina hjärtslag och jag såg mig själv reflekteras i hans blick, i havets blick.
”Liam”, svarade jag, greppet han hade om min hand hårdnade och han tryckte ner mig mot stenens hårda yta och lade sig själv över mig, fenan blötte ned mina byxor och tyngde ner mig ytterligare men jag var lättare än någonsin.
Liam…” Hans röst var som en smekning i mitt sinne, jag förstod inte hur han kunde tala till mig utan att öppna sina läppar men jag brydde mig inte om det.

Niall placerade ena handen under hakan med armbågen som stöd medan den andra handens fingrar dansade över min bröstkorg, hans blick brände i mig och begäret flammade ännu en gång inom mig. Jag tittade forskande på hans ansikte och han gjorde lika med mig, hans blå ögon klädde av mig och jag stönade lågt när jag såg hur hans blick stannade på mina nedre delar. Hans hand tryckte plötsligt där och jag stönade en gång till, begäret rev och slet i mig likt ett ilsket djur och jag gjorde inget för att stoppa det. Han grep tag om den och tryckte sina kalla läppar mot mina och kysste mig hårt med tungan i min mun, jag stönade och lät honom ta över mig. Fenan piskade över mina ben, jag vred mig under honom i upphetsning medan hans hand höll om mig och tog mig till paradiset. Jag lät exstasen rinna av mig innan jag öppnade ögonen och tittade på honom medan jag försökte hämta tillbaka andan som flugit ur mig.
Följ med mig.” Hans röst viskade vädjande i mitt sinne och jag tittade på honom, hans hår lös likt en aura när månen föll bakom honom men hans ögon lös ännu mer, de hade ett eget liv som havet och jag kunde se hur det fortplantade sig genom hans kropp.

”Jag kan inte. Jag bor på ett skepp med en kapten och mina mannar, vi är sjömän och vi letar efter skatter. Jag kan inte lämna dem”, mumlade jag försiktigt medan jag betraktade varelsen framför mig. Han rynkade ihop ansiktet, ansiktsdragen blev skrämmande och ett lätt väsande flög ur hans mun, små huggtänder skymtades i munnen – de hade inte varit där förut.
Följ med mig!” skrek hans röst i mitt huvud och jag ryckte till av skräck, den vackra mannen hade förvandlats till ett monster. Jag tryckte bort honom från mig och han plumsade ned i vattnet, jag fixade till mina byxor och reste mig upp med andan i halsen och sprang därifrån så fort mina ben orkade bära mig.

Jag kollapsade med en duns i min slaf, Jones under mig snarkade lika högt som vanligt och jag kände hur min kropp sakta började slappna av i takt med hans snarkningar. Jag såg Nialls ögon framför mig och undrade hur något så vackert kan bli så otroligt hemskt i loppet av några hjärtslag. Jag skakade på huvudet och lät mina oroade tankar rinna av mig och ersättas av sömnens varma famn.

När solen visade sitt ansikte nästa morgon kände jag min utmattad vilket jag inte förstod varför jag var. Jag hade sovit utmärkt men mina ögon kändes tunga och mitt sinne trögt. Jones tittade oroat på mig under frukosten och när vi gick ned för bryggan ramlade jag nästan ned i vattnet. Kaptenen kom gående på bryggan med sträng blick, han kliade sig i skägget och tittade på mig som svajade på fötterna.

”Hur är det med dig Liam?” frågade han fundersamt med sträng röst och stegade fram till mig.
Jag tittade på honom och nickade en hälsning.
”Det är prima kapten, jag är väldigt trött bara.”
”Det var en lång promenad du tog igår Payne, vad var det du sysslade med igår kväll?” Hans röst vägde tungt i mina öron, jag hörde en undertryckande ilska spela i den.
”Jag letade efter något att jaga men utan succé, när jag inte hittade något att skjuta så gjorde jag ett läger och somnade till.” Historien jag ljög ihop var inget vidare men jag var glad över att jag lyckades komma på någonting.
Kaptenen tittade grunnande på mig innan han tillslut nickade, han köpte min lögn och jag andades ut.
”Okej mannar, ut på ön och leta efter vår skatt. Ni vet vart den kan finnas”, ropade kapten till oss och vi spred ut oss över ön.

Solen hann förflytta sig en gång på himlen när jag plötsligt kollapsade i sanden av utmattning. Min hals var torr, mina andetag var skrovliga – jag var i ett stort behov av vatten. Jag letade febrilt efter min vattenpung men jag kunde inte hitta den, den måste ha ramlat av när jag vacklade till på bryggan. Jag svor för mig själv och reste mig darrigt upp och gick med vacklande steg mot skuggan från en palm. Jag satte mig ned i den heta sanden och tittade ut över havet, mina tankar flöt iväg mot Niall och jag undrade om han var kvar i sin oas. Jag kunde nästan känna hans armar runt min kropp och hans kyliga läppar mot mina, jag rörde vid mina läppar med fingertopparna och rös till. Saknade jag honom? Om jag gjorde det, varför gjorde jag det? Jag kunde inte komma på en rimlig förklaring och tröttheten blev bara tyngre och tyngre, jag gnuggade ögonen och smackade – behovet efter vattnet började kännas av mer och mer, jag fick inte somna, då skulle jag bli mat för asätarna.

Jag skakade snabbt på huvudet för att piggna till men tröttheten höll mig redan i ett järngrepp och jag gav upp, jag föll ned i sanden och det kändes som att den brände hål i mig.

Liam. Liam. Liam… Kom till mig. Kom.”

Jag slog upp ögonen och lät honom styra mig till där han var, mitt huvud exploderade av smärta och röda prickar dansade framför mina ögon men mina fötter drog mig upp från marken och mot rösten som fick min själ att vibrera i mig. Jag föll framåtstupa ned i vattnet, floden tog mig till vattenfallet och stenen där han satt med fiskben i handen och drog det igenom sitt hår. Jag forslades upp på stenen och Niall mötte mig med sin isande blick, han drog mig upp mot sin kropp och höll mig hårt mot sitt bröst medan hans fingrar ritade linjer i mitt hår. 

Du är här nu, tröttheten är borta. Du ska stanna hos mig nu.” Hans röst var krävande och bestämmande, hans beröring var ägande. Jag rös och gnällde när en kall tunga slickade runt och i mitt öra, hans hand letade sig neråt och jag tryckte mig upp mot den, ville att han skulle möta mig och ta mig igen men hans hand gick inte hela vägen, han stoppade strax nedanför min mage. Jag andades snabbt och tittade bedjande på honom men han skakade bara på huvudet och slickade mitt öra sakta.
Bara om du följer med mig. Bara om du blir min”, viskade hans silkeslena röst i mitt sinne, mitt samvete skrek nej, min kropp skrek ja och jag visste inte vad jag ville. Jag var fullkomligt förtrollad av den här varelsen och ville lära mig mer om honom även fast han skrämde mig men jag kunde inte stanna med honom, jag kunde inte bara lämna mina mannar.

”Jag kan inte. Jag förklarade det igår.”

Nialls grepp om mig hårdnade och jag kände hur hans små huggtänder grävde sig igenom min axel, varmt blod flödade ned längs mitt bröst och jag gnällde till av smärta.
Du är min.” ekade hans röst i mitt sinne och jag kände hur mitt huvud nickade fast jag inte kontrollerat det själv. Vatten plaskade upp över min kropp och Niall släppte mig plötsligt bara för att brotta ned mig mot stenen. Hans naglar hade förvandlats till klor och de rispade nu mot mitt hjärtas ställe.
För att du ska bli min och kunna följa med dig måste jag ta det här”, mumlade hans röst i mitt sinne och jag skrek av smärta när hans naglar grävde sig in i min hud. De slet bort slamsor av hud och kött, blodet sprutade ur mig och världen omkring mig började snurra. Jag vet inte hur det gick till men jag kände när han grabbade tag om mitt hjärta och tog varsamt ut det ur mitt bröst, jag såg hur muskeln dunkade i hans röda händer – hans blick var galen och fylld av havets ilskna vågor när han tryckte in det i sin mun och svalde det helt. Jag förstod inte hur jag fortfarande kunde leva när han grep tag om mina händer och drog mig ned under vattnets yta, kylan från vattnet strömmade igenom mig och påminde mig om att jag saknade det jag behövde mest men sången, sången som flödade ur Nialls mun likt vinet i Grekland fick min stormade insida att bli lugn och tillslut förstå att jag tillhörde havet. Niall log ett snett leende mot mig när han såg att jag kommit till insikt, hans ögon lös i vattnets dunkel, han simmade mot mig, våra bröst vidrörde varandra och hans blodsmakande mun trycktes mot mina läppar och fångade mig för alltid i en förseglad kyss under havets yta.

Come with me to a world of pure imagination

Kategori: One shots

Jag bara började skriva på något och det blev det här! Jag vet inte om jag kommer fortsätta på den här, det beror på om jag kommer på något bra så ni som läser ha i åtanke att den slutar där den slutar just nu. Hoppas ni tycker om den! :) xx
 

Jag hade gjort det igen, ännu en gång hade jag tryckt knivens vassa, blänkande blad mot överarmen och rispat den mjuka huden. Det hade inte börjat blöda och det hade inte gjort speciellt ont men det hade ändå känts när jag dragit det kalla bladet över huden. Smärtan inuti hade pulserat och tryckt inom mig under dagen, tankarna hade dragit sin kalla hand igenom mitt huvud och det enda som fick smärtan att lätta för ett ögonblick var att låsa in sig på toaletten, sjunka ned mot golvet och rispa kniven mot överarmen. Jag hade en hel del ärr över armen nu, små och röda var dem men inte så röda att man kunde se dem direkt med blotta ögat, man var tvungen att kolla lite närmre för att se dem. Jag tog ett djupt andetag och rispade kniven mot huden igen, lättnad sköljde över mig för varje gång jag drog bladet över huden, smärtan inuti liksom drog ihop sig och blev mer uthärdlig för varje drag och tankarna vägde inte lika tungt.

Steg hördes utifrån, de stannade vid dörren och en mjuk knackning efterföljde.
”Är du okej där inne?”
Jag drogs ur min trans och vände snabbt blicken mot dörren, skulle jag svara eller inte? Skulle jag säga som det var? Skulle jag öppna dörren, sträcka ut armen och skrika: ”Det är såhär jag känner men ni förstår det inte!”?
Nej, det skulle jag inte.
”Det är bra, jag är strax klar”, min röst var skrovlig och svag, det var alltför tydligt att jag dolde något för den som stod utanför. Min insida blev kall när jag insåg detta, kanske min långvariga hemlighet skulle bli upptäckt nu?
”Hur är det med dig? Vad håller du på med egentligen?” Rösten lät orolig och otålig, fötterna där ute rörde nervöst på sig.
”Jag rakar mig bara, jag kommer ut alldeles strax.” Jag reste sig upp och stoppade tyst ner kniven i dess hållare innan jag lade den i fickan, jag gick fram till toaletten och spolade bara för att det skulle verka som att jag faktiskt hade haft ett riktigt toalettbesök innan jag låste upp dörren och slöt handen runt handtaget och tryckte ned det.

Jag mötte ett par oroliga ögon och sammanbiten mun, ögonen frågade mig vad jag hade gjort därinne men jag ville inte svara, jag ignorerade frågan och styrde fotstegen mot trappan och försvann in i mitt rum, väl där lade jag mig ned på sängen i det tryckande mörkret med kniven fortfarande kvar i fickan. Jag lade handen på kniven och strök över den sakta med fingertopparna medan jag tittade upp i taket, de oroliga ögonen som mött mig därute hade bränt fast sig framför näthinnan; de stirrade fortfarande på mig, oron i dem lös likt två solar. Jag suckade och stängde ögonen för att få bort den där blicken, den fick oroa sig hur mycket den ville, jag skulle ändå inte berätta om mina problem för det var ändå aldrig ingensom förstod smärtan jag bar inuti och om jag mot förmodan skulle berätta så skulle ändå ingen lyssna på mig, de lade alltid dövörat till hur mycket och hur länge jag än pratade så det var lönlöst att ens försöka.

Jag öppnade ögonen när jag kände hur det tyngde ner i sängen bredvid mig, jag vände mig om, tände sänglampan över mig och tittade på vad det än var för något som lagt sig bredvid mig.
  Ett par grågröna ögon mötte min blick, de påminde om havsbottnen långt borta i karibbien. När jag såg de där ögonen kunde jag nästan känna lukten av havet och den varma sanden mellan tårna.
”Hej?” sa jag osäkert till figuren bredvid mig och granskade dess ansikte med nyfiken blick. ”Vem är du?”
Figurens nätta ansikte med höga kindben, något sneda ögon och busig blick bröt upp i ett stort leende.
”Jag är ingen särskild”, log figuren och lade plötsligt en smal arm om mina skuldror.
”Men jag har aldrig sett dig förut, vart kommer du ifrån?”
Figuren ryckte på axlarna och flätade in sina långa fingrar i mitt lockiga hår.
”Jag kommer från Ingenstans”, svarade han.
  Jag rynkade pannan och granskade hans ansikte igen, på något sätt tyckte jag att jag kände igen det men jag kunde inte sätta fingret på vad. Han tittade på mig med de där havsögonen igen och log ännu en gång, hans vita tänder blixtrade i ljuset av sänglampan, jag upptäckte att han hade en grön liten hatt med en röd fjäder på sidan på huvudet, små spetsiga öron stack fram på sidorna. Jag flyttade handen från byxbenet och upp mot hans öra och tog på det försiktigt, det var mjukt och varmt, han tittade bara på mig med sitt busiga leende på läpparna.
”Har du någonsin velat flyga och bara komma bort härifrån?” frågade han, han hade tagit ett grepp om min arm och tittade på ärren på min överarm, hans små mjuka fingrar rörde vid dem och jag rös till när hans beröring sände vågor av smärta inom mig. Jag drog åt mig armen och tittade forskande på honom för ett ögonblick.
”Ja det har jag väl velat några gånger, hurså?” frågade jag och kände mig obekväm, vem var det här egentligen och vad ville han mig med sin gröna hatt och busiga ögon?
Han fnissade till och reste sig plötsligt upp och svävade i luften bara sådär! Jag drog hårt efter andan och stirrade chockat på honom.
”H-hur gör du det där?!” flög det ur mig, mitt pekfinger flög upp och pekade på honom, han skrattade hjärtligt och satte sig i skräddarsits i luften. Nu upptäckte jag att han hade på sig gröna trikåer och bruna, säckiga små skor.
”Jag tänker på något glatt! Vill du prova?” frågade han med en ännu busigare blick än förut. Jag ställde mig vingligt upp i sängen med huvudet på sned och betraktade denna konstiga varelse.
”Hur då? Är du en människa förresten?” frågade jag medan jag försökte hålla balansen i sängen. Min balans hade aldrig varit sådär super bra, jag var rätt så klumpig egentligen. Mina kinder hettade till när jag tänkte på hur vinglig och ful jag förmodligen såg ut där jag stod i sängen klädd i min Nalle Puh pyjamas.
”Ja jag är en människa, jag blev övergiven som barn men vill inte gå in på det.” Han reste sig upp och flög ett varv i rummet innan han sjönk ned i sängen framför mig med händerna hårt kramande om mina axlar.
”Snälla, följ med mig?” bad han, hans ögon lös av hopp.
  Jag rynkade på pannan och tittade mot dörren, min familj var där ute, vad skulle jag säga till dem?
”Jag vet ju inte ens vad du heter!” sa jag, ett bubblande skratt flög upp genom halsen och jag skrattade till, såhär lustigt glad hade jag inte känt mig på väldigt länge.
Han log lyckligt, små skrattrynkor formades vid slutet på hans ögon, han flyttade händerna från axlarna, över mina ärr och ner mot mina händer, där slöt han sina mjuka händer om mina och såg djupt in i mina ögon. Jag rodnade och hörde pulsen rusa i öronen, vad höll jag på med egentligen? Vad höll vi på med?
”Jag kallas för Peter Pan men mitt riktiga namn är egentligen Louis, snälla följ med mig till Landet Ingenstans och träffa mina förlorade pojkar!” bad han och studsade upp och ned på sängen med sina lätta små fötter.
”Förlorade pojkar? Vadå förlorade pojkar?” frågade jag och log stort mot honom, det kändes lockande att följa med honom.
”Ja, mina små förlorade pojkar! De är mitt gäng, mina kompisar! De heter Niall, Zayn, Liam, Josh och Ed! Tillsammans slåss vi mot Kapten Krok och hans hemska piratgäng!” förklarade Louis eller Peter Pan för mig och jag kände hur hopp blommade i mig, det lät riktigt spännande!
”Niall, Zayn, Liam, Josh och Ed? Kan du inte förklara hur de är och hur de ser ut?” frågade jag spänt och tittade på honom med stora ögon medan jag kände mer och mer hur jag ville följa med den här lustige lilla figuren. Jag hade aldrig haft några riktiga vänner, de hade alltid lämnat mig när jag mått som mest dåligt.
”Jag förklarar när vi är på väg, snälla följ med mig! Jag ber dig! Jag behöver en ny till mitt gäng och du verkar vara den som vi behöver!” Han studsade högre och högre i sängen så att hans gröna lilla hatt nuddade taket.

Jag skrattade högt åt honom så att jag sjönk ned på sängen med armarna låsta runt magen, den smärtade av skratt. Jag hade inte skrattat såhär mycket på flera månader.
”Jag ser att du har det roligt, det kommer bara hjälpa dig ännu mer när du ska flyga sen! Snälla följ med! Jag ber dig!” log Louis mot mig och drog upp mina händer mot honom i luften, hans blick glödde av förväntning.
”Men hur ska jag kunna flyga? Hur gör man? Jag har aldrig flugit förut! Dessutom vet du ju inte ens vad jag heter!” log jag och lipade åt honom medan jag höll om hans händer hårt. Louis betraktade mig medan jag pratade, han drog sina fingrar över mina knogar.
”Jorå, jag vet vad du heter. Du heter Harry Styles och bor i Holmes Chapel, Cheshire. Du har gått på Holmes Chapel Comprehensive School och du har varit sångare för bandet White Eskimo. Din största passion här i livet är att sjunga men ingen har tagit sig tid till att lyssna, men!” Han nästan skrek det sista ordet,”Om du följer med mig så kommer det bli ändring på det! Niall, Zayn, Liam, Ed och Josh älskar också att sjunga och jag med! Josh är jätte duktig på trummor och Zayn, Liam, Niall och Ed är jätte duktiga på att sjunga. Vi alla kommer att lyssna på dig när du sjunger för oss!” Louis släppte mina händer och flög runt i en cirkel runt taklampan innan han hoppade ned bredvid mig ännu en gång.

Jag tittade förvånat på honom medan jag tuggade på underläppen, det var ännu en dålig vana jag hade.
”Hur kan du veta allt om mig? Hur kan du veta allt det här?” frågade jag misstänksamt med ett höjt ögonbryn medan jag tittade på honom.
”Jag har följt dig då och då men det är inte förrän nu jag har kunnat fråga dig om du vill följa med, snälla följ med! Jag har berättat om dig för mina pojkar och de vill så gärna träffa dig!” Louis knöt sina händer och föll ned på knä framför mig, hans ögon glimrade, han putade med läpparna och påminde om en ledsen hundvalp.
Jag rynkade pannan och övervägde tanken, att följa med honom till något land som hette Ingenstans och träffa några pojkar som ville träffa mig och sedan slåss mot en kapten som hette Krok – det lät riktigt spännande men jag behövde bli ännu mer övertygad. Jag tittade busigt på den lille människan på knä framför mig, jag böjde med ned så att vi var i jämnhöjd och hans ansikte lyste upp av leendet som formats på hans läppar av min plötsliga närhet.
”Övertyga mig”, log jag och hoppades på att min blick berättade vad jag ville, mitt hjärta slog volter i bröstet när han plötsligt lutade sig framåt – hans läppar nuddade mina och jag slöt ögonen när han gav mig en lätt kyss på munnen. Jag drog in luft i lungorna och njöt av att känna hans sidenmjuka läppar mot mina, han grävde in handen i mitt bakhuvud och kysste mig hårdare för en sekund innan han drog sig tillbaka.
”Följ med, snälla. Det kommer bli den bästa tiden i ditt liv och du behöver inte oroa dig för någonting…” viskade han vädjande och jag nickade med ett tänt bloss inuti.
”Jag följer med.”

Louis kastade sig upp i luften och snurrade lyckligt några varv runt taklampan innan han visslade tyst efter något, ett plötsligt guldigt ljus flög in från det halvt öppna fönstret. Louis grep tag om det lilla ljuset och jag tyckte att jag hörde ett pipande från det. 
”Vad är det där?” frågade jag och pekade på ljuset.
Louis flög mot mig med handen framsträckt, mellan hans fingrar var det en liten minimänniska, en tjej för att vara exakt. Hon hade långt, böljande, guldigt lockigt hår och blå ögon, hon var klädd i en grön åtsmitande klänning med fransar på slutet.
”Det här är Tingeling, fast hon heter egentligen Taylor. Hon är en fe och med hjälp av hennes guldstoft så kommer du att kunna flyga, eller hur Taylor?” log Louis mot den lilla fen han hade mellan fingrarna och hon putade bara ilsket med läpparna och försökte slita sig loss från hans grepp.
”Sluta vara så motvillig nu Tay! Harry vill följa med oss och du måste hjälpa honom då, okej?” bad Louis åt den motstridiga lilla fen, hon lyckades slita sig loss ur hans grepp och var på väg att flyga ut ur fönstret igen om inte Louis hade fångat henne.
”Kom igen nu Tay, sluta upp med att vara så löjlig!” försökte Louis, jag tittade bara på medan han försökte få henne att låna sitt guldstoft till mig, hon verkade vara ilsken för att jag skulle med – nästan som att hon var avundsjuk. Jag höjde på ögonbrynen och väntade spänt på att Louis skulle lyckas övertala henne.
”Om du ska vara såhär så skaffar jag en ny fe!” morrade Louis irriterat åt det lilla ljuset och jag fnissade, det var tydligt att han inte menade det han sa men Taylor verkade uppfatta det som sanning, hon lät sig bli infångad av Louis och han skakade henne som ett saltkar över mig. Små skinande guldkorn föll över mig likt snö och jag kände hur jag sakta men säkert lyfte över marken när det fungerade för mig.

Jag tjoade högt när mitt huvud nuddade taket, Louis skrattade åt mig och flög runt mig för en stund, vinden fladdrade i hans hår.
”Det är enkelt, eller hur?” skrattade han och tog tag om mina händer. Jag nickade glatt men plötsligt tänkte jag på hur mina föräldrar skulle reagera när de inte skulle hitta mig i sängen morgonen därpå och jag föll pladask ner på sängen med en hög duns. Louis tittade förvånat och oroligt på mig och flög genast ned till mig.
”Hur gick det?” frågade han och strök undan en hårlock som fastnat i mitt öga. Jag tittade oroligt på honom och kände hur det stack i ögonen av tårar.
”Jag är rädd, tänk vad ledsna mina föräldrar kommer bli imorgon när de upptäcker att jag inte ligger här i sängen!” snyftade jag plötsligt, jag skämdes för att jag inte kunde kontrollera mina känslor.
Louis tittade osäkert på mig och vände sig mot Taylor för att få hjälp men hon bara ryckte på axlarna och slängde lite med håret.
”Det kommer bli bra Harry, jag lovar! Tiden är lite annorlunda i Ingenstans, de kommer inte ens märka att du varit borta! Jag lovar!” viskade Louis uppmuntrande till mig och jag tittade på honom genom mina tårar med sammanbiten mun.
”Säkert?” frågade jag oroligt och han nickade och kysste min kind.
”Säkert”, log han mjukt och jag trodde på honom, jag litade helt och fullt på honom.
”Vi kommer ha det jätte roligt”, viskade han och höll om mina händer, ”Och jag kommer kunna övertyga dig fler gånger.” Louis log ett busigt leende, hela han var busig och jag kunde inte undgå att skratta åt honom.
”Jag tror dig Lou, jag vill åka nu”, sa jag bestämt och hans grepp om mina händer hårdnande.
”Bra, då åker vi iväg då”, sa han glatt, ”men först måste vi ta bort den här”, sa han, han snirklade in handen i min byxficka  och tog ur kniven och lade den på nattduksbordet.
”Den där behöver du inte längre”, log han och lyfte upp i luften, jag tittade på kniven ett ögonblick innan jag bestämde mig för att lita på honom, jag kanske inte skulle behöva den längre.
Jag släppte kniven med blicken, slöt ögonen och försökte flyga igen men jag lyfte inte som förra gången.
”Jag kan inte flyga! Hur gör man? Du förklarade inte det förut!” sa jag stressat när Louis flöt iväg i luften bort från mig.
”Du måste tänka på något glatt, något som gjort dig riktigt glad!” förklarade han enkelt och simmade runt i luften som om han simmade i en swimmingpool. Taylor fladdrade glatt efter honom och satte sig på hans gröna hatt.

Jag försökte desperat att tänka på något som gjort mig riktigt glad men jag kunde inte komma på något! Stressen grep tag om mig och jag fick svårt att andas. Kanske han skulle lämna mig om jag inte skyndade mig tillräckligt?
”Jag kommer inte på något!” tjöt jag.
Louis flög ned från taket och landade framför mig.
”Säkert?” mumlade han, hans ögon glittrade när han lutade sig fram och kysste mig en gång till, mina ögon föll ihop och jag kände hur jag på något magiskt sätt lyfte från marken och började sväva när han kysste mig. Han drog sig tillbaka med ett busigt leende på läpparna med ett tag om mina händer.
”Du ser, du kan flyga. Du behöver bara bli övertygad”, fnissade han och drog lätt i min arm för att jag skulle följa efter honom.
Jag lutade mig framåt i liggande ställning och flaxade med ena armen likt en fågel, tänk om jag störtade ner igen?! Nej! Jag fokuserade mina tankegångar på när han kysst mig och med ens försvann min rädsla. Louis glada skratt nådde mina öron och jag öppnade ögonen och såg på honom, han såg så lycklig ut där han svävade med ena handen om fönstret.
”Då flyger vi”, log han och jag nickade och följde efter honom, ut genom fönstret och tillsammans flög vi över Holmes Chapel gator och upp i luften mot ett äventyr jag sent skulle glömma.

Unnamed desire

Kategori: One shots

Den här ficen är totalt inspirerad av Louis sexiga poledancing i Kiss you videon, jag var bara tvungen att skriva den haha. Den är även en present till min kompis! Hoppas ni gillar den! ;) 18+


”Okej killar, vad ska vi hitta på till Liam imorgon? Vi måste komma på något riktigt bra!” Zayn låg utsträckt på soffan i Harrys lägenhet med ett stort flin på läpparna, han hade längtat efter den här dagen, dagen då de äntligen skulle bestämma om Liams svensexa. Det var en vecka kvar till Liams bröllop med Danielle och de hade fortfarande inte kommit på något att göra. 

Zayn stoppade ner handen i sin jeansfixa och drog upp sitt cigarettpaket och sträckte sig sedan efter tändaren som låg på soffbordet, han tände sin cigarett och drog ett djupt bloss medan han tittade på Harry och Niall.
Niall kliade sin haka och putade med sina rosa läppar medan han funderade på vad de kunde hitta på. Harry såg lika borta ut som vanligt med sitt lockiga hår och smilgropar. Zayn brast ut i ett plötsligt skratt när han såg Harrys förvirrade blick.

”Mycket på gång eller?” flinade Zayn åt Harry innan han tog ännu ett bloss av sin cigarett. Harry fnös och lade armarna i kors och tittade surt på Zayn.

”Nej inte alls. Kan du fimpa den där eller? Det luktar skit”, morrade Harry ilsket och nickade mot den glödande cigaretten mellan Zayns pekfinger och långfinger.

Zayn himlade med ögonen åt Harrys plötsliga humörsvängning och fimpade cigaretten på bordet med ett flin på läpparna, han älskade att reta Harry.

”Sluta bråka ni två, det har vi verkligen inte tid för. Jag kom faktiskt på en grej vi skulle kunna göra”, sa Niall och log finurligt mot dem båda, de riktade sina blickar mot honom, Harry hade höjt ett av sina ögonbryn.
”Jag tänkte att vi kan ta honom till den där strippklubben, ni vet, den där nyöppnade. Vad heter den?” flinade han och vickade upp och ned på ögonbrynen. Zayn brast ut i skratt och Harry flinade stort.

”Menar du Violet Gentlemen’s Club?” frågade Zayn med höjda ögonbryn och ett stort retsamt leende på läpparna, Niall nickade och vickade ännu en gång på ögonbrynen. Harry och Zayn började skratta oavbrutet.
”Det blir perfekt!” sa Zayn med andan i halsen efter att de brustit ut i asgarv.

”Jag tror Liam kommer att få en chock!” sa Niall och ställde sig upp från stolen, han drog sakta av sig sin röda polotröja medan han stönade högt och svängde med höfterna i en sexig rörelse.
Zayn vred sig i soffan, han slog på sitt ben av skratt och Harry ramlade över honom, tjutande av skratt.

Niall stod nu med tröjan helt avdragen, hans kinder var blossande röda, de lämnade en stor kontrast till hans elfenbensvita hud. Harry lyckades lugna ner sig och tittade på Niall med forskande ögon, Nialls pekfinger var nu alldeles vått av saliv och han tittade på Zayn och Harry med fejkad åtrå.
Han lade handen på magen och drog den sakta uppåt mot sin vänstra bröstvårta medan han slickade på sitt pekfinger. Zayn låg darrande på soffan av skratt, tårar forsade ur hans ögon och han kunde inte sluta skratta. Harry, däremot satt och tittade längtande på Niall medan lusten i honom växte sig starkare.

”Åh Liam…” stönade Niall med ett brett leende, han slickade en sista gång runt sitt pekfinger innan knäna vek sig under honom och han ramlade ner på golvet tjutande.

De tre killarna skrattade tills de inte hade någon luft kvar. Harry drog hårt efter andan och försökte samla tankarna lite.

”Men vi kan ju inte ta Liam till strippklubben direkt, vi måste hitta på något för honom innan vi tar honom dit. Strippklubben är ju kvällens höjdpunkt!” sa Zayn plötsligt och tittade på Harry och Niall som nickade häftigt med sina huvuden.

”Vi kan väl kidnappa Liam imorgon bitti när han är på väg till jobbet? Typ vid Abbey road?” föreslog Niall.

”Det är en skitbra idé Nini, vi kör på den!” sa Harry och klappade ihop händerna. Det här skulle bli super!

”Jag hämtar papper och penna så att vi kan fixa ett schema!” tillade Harry innan han försvann iväg till köket för att hämta det han skulle.

Zayn vände sig mot Niall och tittade in i hans blå ögon.
”Såg du hur sugen Harry var på dig eller? Han kunde knappt hålla sig ha!”
Nialls kinder blev röda och han skrattade nervöst till.

”Mjo det såg jag men jag tänker inte satsa på något. Jag har ingen lust med det.” Niall log mjukt mot Zayn som nickade innan han drog sin röda tröja över huvudet.

Harry kom tillbaka in i rummet med ett rött papper och en svart tuschpenna i händerna, han hoppade ned mellan Zayn och Niall och lade det röda pappret på bordet.

”Okej, ska vi börja med morgonen då?” frågade Harry medan han klottrade ned ”06:00” på pappret och skrev ”kidnappa Liam” efter tidslaget.

”Hur länge tror ni att vi är på våffelhuset?” frågade han sedan och tittade på sina vänner.

”En och halvtimme kanske?” föreslog Zayn, Harry nickade och skrev ”07:30” under ”06:00”.

”Vad ska vi göra efter våffelhuset? Har de ens öppet så tidigt?”

”De öppnar åtta så vi får väl vänta i en halvtimme”, sa Niall med en bekymrad min, ”men vad ska vi göra i en halvtimme?” frågade han sedan.

”Jag vet!” utbrast Zayn, ”Vi kan väl köpa en sådan där ful Buzz Lightyear barndräkt och klä på honom? Och så kan vi gå till Disney Store efter våffelhuset och skämma ut honom inför barnen!”

”Åh vilken bra idé Zayn, jag köper den ikväll!” flinade Harry. ”Då säger vi kidnappa Liam klockan sex, klä på honom Buzzdräkten… Här eller? Och sedan tar vi honom med ögonbindel till våffelhuset vid åtta och sedan Disney Store vid tio… Efter det då?”

”Vi klär på honom dräkten här ja, det blir enklast så eftersom du bor mest centralt. Men vad ska vi hitta på mellan klockan tio och klockan åtta då Violet Gentlemen’s Club öppnar?” undrade Niall fundersamt, han slickade sig om läpparna medan han tittade funderande på Harry och Zayn.

De alla funderade ett tag innan Zayn kom på det.

”Kanske vi kan gå till det där stället som är fyllt med klätterställningar? Liam är ju barnet själv även fast han är snart tjugosju!”

”Ännu en superbra idé! Då tar vi det vid tolv och så äter vi lunch på Pizza hut vid två och är där kanske en timma eller så, och sedan tar vi en rast efter det och träffas igen utanför Violet Gentlemen’s Club och tar Liam dit med ögonbindel igen?” föreslog Niall, Harry och Zayn nickade gillande.

”Skit bra, då säger vi så!” log Harry och kladdade ned allt de hade bestämt på det röda pappret. När han var klar vände han sig mot Zayn och Niall och gjorde high five som de glatt svarade på.

”Det här kommer bli den bästa svensexan i historien!” skrattade Niall och killarna nickade.

”Liam kommer älska det!” log Zayn strålande.

-

Efter en lång dag av mycket stojande och tjoande från en lycklig Liam var det äntligen dags för honom att tas till den sista stationen; strippklubben. De hade varit en kort stund hemma hos Harry för att förbereda sig lite, bland annat hade de bytt kläder på Liam, nu bar han en svart frack med manschettknappa, svarta byxor och svarta lackskor, han hade även en röd ros instoppad i bröstfickan så han såg riktigt stilig ut. De hade även druckit en del champagne vilket gjort så att de alla var lite lulliga när de traskade ut ur lägenheten och mot taxin som skulle ta dem till baren. Harry dock var kvar hemma för att han skulle fixa en extra överraskning till Liam, han skulle komma dit cirka en kvart senare än de andra.

Harry tittade på sig själv i spegeln och fixade till sina ostyriga lockar innan han sprejade parfym på halsen. Han drog ett djupt andetag och söp in parfymdoften i lungorna, den luktade svagt av vattenmelon och han hoppades på att någon snygg tjej från strippklubben skulle tycka om den. Han skrattade för sig själv åt tanken och gav sin kropp en sista blick innan han stegade mot dörren med sin svarta läderjacka hängd över axeln. Det här skulle bli en bra kväll, det kände han på sig.

Han gick ut på gatan och ropade efter en taxi, den stannade vid honom och han hoppade in.
”Velvet Gentlemen’s Club”, sa han med ett självsäkert leende på läpparna utan att tänka på att han faktiskt sa fel.

Taxichauffören nickade i backspegeln och körde dit på tjugo minuter, Harry betalade och klev ur taxin. Han gick in med bestämda steg i den svala klubben och såg sig om. En stilig ung man med brunt, rufsigt hår klädd i svarta kläder välkomnade honom och tog honom in i klubben med ett stort leende på läpparna. Vad som väntade där inne, hade Harry ingen aning om.

-

”Vart fan är han?” väste Zayn ilsket till Niall utanför Violet Gentlemen’s Club, Harry hade sagt att han skulle vara där kvart över åtta men klockan var nu tjugo i nio.

”Jag vet inte!” fräste Niall till svar och tittade stressat omkring sig efter den lockiga kalufsen men Harry sågs ingenstans på den nästintill tomma gatan. Zayn stampade ilsket med foten i marken.

”Jag visste att han skulle balla ur, jäkla skit. Vi får göra det här utan honom!” suckade han ilsket och tittade menade på Liam som fortfarande hade ögonbindeln runt ögonen.

”Vad är det som händer?” frågade den blivande maken förvirrat.

”Harry skulle vara här men nu är han inte det så vi får ta det här utan honom”, svarade Zayn kort och tog in Liam tillsammans med Niall i klubben. Detta skulle bli en kväll de sent skulle glömma.

-

Den snälle, brunhårige killen tog in Harry i ett stort rum, klätt i rött och svart med flera svarta bord i mitten, avlånga silvriga pålar satt fast i borden och i taket, vid borden stod det flera läderbeklädda, svarta soffor som några män satt i. Till vänster var det en bar och till höger uppför några trappor stod en DJ vid sitt bord.
”Du kan sätta dig där”, sa den brunhårige killen och pekade på en tom, svart soffa, ”så kommer någon att ta hand om dig snart. Om jag minns rätt så har vi en speciell gäst idag.” Den brunhårige killen log glatt innan han försvann iväg med vickande rumpa.

Harry stirrade med andan i halsen på den där rumpan innan den försvann ur synhåll och han riktade blicken mot sitt bord som var tomt för tillfället. Han vände blicken och lät den söka runt i rummet, det verkade bara som att det var män här och han undrade var Liam, Zayn och Niall tagit vägen tills han kom på vad som hade hänt. Han hade sagt fel namn på klubb till taxichauffören och om han mindes rätt så var det här en gaystrippklubb.
Helvete jag missar höjdpunkten på den här kvällen, tänkte han upprört och skulle precis resa sig upp innan han blev stoppad av en mjuk hand som gripit tag om hans handled. Han tittade på handen ett ögonblick innan han flyttade blicken längs den vältränade armen, uppför den smala halsen och in i ett par ögon som var lika blå som ett stormande hav.

-

”Så jävla snygg herregud, kolla på henne!” flämtade Niall upphetsat nära Zayns öra och pekade darrhänt på en av stripporna som stod och dansade mot pålen medan hon tittade längtande på Niall, hon böjde sig ned och slängde med sitt långa mörkbruna hår innan hon tog ett varv runt stången med blicken fortfarande fäst på Niall. Hon hoppade ned från bordet och började stryka sina bröst nedifrån och upp på Niall och Niall stönade okontrollerat medan det bara blev hetare och trängre i hans byxor.
Zayn hade inte ens tid att svara, han var fullt upptagen med att stirra på en platinablond, nätt tjej med glittrande blå ögon som dansade sensuellt framför honom och Liam satt bara och mumlade generat när en tjej som liknade Danielle väldigt mycket kom fram till honom och började prata dirty med honom.

-

Harry svalde hårt medan han tittade på sin killstrippa som juckade sakta mot pålen framför honom. Hans strippa hade kastanjebrunt hår, fylliga röda läppar och höga kindben, han såg rätt så feminin ut men samtidigt väldigt manlig och Harry tyckte att han var den snyggaste mannen han någonsin lagt ögonen på. Strippan log mot Harry när han upptäckte att Harry njöt av att se honom, han grep tag om pålen med höger handen och hoppade upp på den med benen låsta kring den, han släppte taget om den med händerna och hängde baklänges med blicken fortfarande fäst på Harry. Adamsäpplet guppade när han svalde, Harry kände en stark vilja att kyssa det men han visste inte om han fick gå upp på bordet själv. Strippan grep tag om pålen igen med händerna och gled sensuellt ner från pålen på knä framför Harry och tittade nästan bedjande på Harry för ett ögonblick innan han började knäppa av sig sina svarta, tajta läderbyxor. Harry svalde hårt och tittade på när hans smala fingrar jobbade med att få av byxorna, han sträckte sig fram för att hjälpa till med mannen tittade bara på honom med ett stort flin på läpparna, skakade på huvudet och tryckte ett pekfinger mot Harrys mun.

”Nej du, det här sköter jag bra själv.” Hans röst var så otroligt mjukt men samtidigt så bestämmande, Harry kunde nästan känna smaken av honung när han pratade.

Harry nickade bara stumt till svar och lutade sig tillbaka i stolen, det började trycka mot byxorna nu och han ville bara ta av sig dem men han vågade inte. Strippan drog sakta ner byxorna över sina höfter, huden under byxorna såg så mjuk ut och Harry ville bara krama om den med fingertopparna. Strippan kastade byxorna åt sidan, nu var han endast iklädd i en fluga runt halsen och ett par små speedokalsonger. Harry svalde hårt när han såg hur bered strippan var, den var större än Harry trott att den skulle vara.

Ett mjukt pekfinger tryckte plötsligt under Harrys haka och hans ansikte lyfte upp mot strippans; hans ögon lös av lust och plötsligt tryckte ett par silkeslena läppar mot Harrys torra läppar. Harry andades ut och kysste ivrigt tillbaka, han tryckte in sin tunga i strippans mun och strippan satte sig grensle över honom och grävde in fingrarna i Harrys lockar. Harry stönade i kyssen och strippan tryckte sig hårdare mot honom, deras skrev drogs mot varandra och Harry stönade ännu en gång. Strippan bröt kyssen plötsligt, en sträng av saliv var fäst mellan dem och strippan slickade bort den med sin röda tunga. Harry tittade längtande på honom, han ville så gärna veta hans namn men han vågade inte riktigt fråga.

”Vill du gå till ett mer avskilt ställe?” frågade strippan med sin mjuka röst medan han drog sina fingrar försiktigt och ömt genom Harrys hår. Harry nickade nästan direkt, han hoppades att han inte verkade vara för desperat.
”Gärna.”

Strippan log mjukt och hoppade graciöst av Harry innan han tog Harrys hand i sin och tog honom till en annan del av klubben, de gick genom en lång korridor med dörrar på varje sida och gick in i rummet som låg längst bort i korridoren. Strippan stängde dörren efter dem och Harry stod nervöst vid dörröppningen och tittade runt i det lilla rummet.

I mitten av rummet stod en stod himmelsäng klädd i svart och rött, väggarna var svarta och i taket hängde en lampa formad som ett hjärta som spred ett mjuk rött ljus runt i rummet. Strippan lade sig ner på sängen och vinkade med pekfingret att Harry skulle lägga sig bredvid honom vilket han såklart gjorde.

”Låt mig sköta allting”, mumlade den mjuka rösten och Harry lät sig själv bli förlorad i dess ömhet. Han kände hur strippan sakta drog av hans kläder och Harry rös av förväntan och kunde knappt bärga sig till vad som väntade. Strippan kastade elegant ned alla kläder på golvet och nu låg de nakna hud mot hud, han fångade Harrys läppar i sina och kysste honom så hårt att Harrys läppar svullnade upp när de slutade kyssas, strippan vände sedan på Harry så att rumpan låg i vädret. Hans mjuka hand slingrade sig under Harrys mage och grep tag om Harrys stånd, han drog tummen över toppen och lekte lite med försatsen innan han släppte taget om den och slickade upp det. Harry gnällde till svar och längtade efter den där mjuka handen, strippan tog hans hint och gled plötsligt in under Harry och såg på honom med brinnande blick. Harry tittade ner på honom och kysste honom desperat, strippans fingrar grävde sig in i Harrys rygg och Harry stönade högt i respons, han var inte van vid sådan här hårdhet. Han hörde hur strippan skrattade mjukt som svar åt Harrys reaktion. Strippan gled nedåt igen och tog Harry i munnen.

Harry tryckte sig upp i strippans mun och stönade högt av välbehag, strippan sög tag kring det blöta huvudet med sina läppar och han sträckte ut tungspetsen och slickade snabbt runt det. Harry stönade och stönade tills han exploderade och kom hårt i strippans mun, strippan tog det som om han gjort det flera gånger förut och Harry tittade fascinerat på honom när han kommit ur sin orgasm.

”Fin smak”, log strippan utan att vara ironisk, han sträckte sig över Harry till bordet som stod vid sidan av sängen, öppnade lådan och tog fram en kondomförpackning och en burk med glidmedel. Han öppnade kondomförpackningen med tänderna och trädde den över sitt stånd innan han öppnade locket till glidmedelburken.

Medan strippan förberedde sig tittade Harry på honom likt en hök, han tittade på varje del av denne mans kropp och han tog in allt och sparade det i en låda i sin hjärna, han skulle aldrig glömma den här kvällen med mannen han inte visste namnet på.

Strippan grep tag om Harrys höfter och vände honom så att han låg på mage igen, han tog ena handen om sitt stånd och förde sakta in med den i Harrys hål och tryckte sig in försiktigt. Harry vred sig och stönade när strippan fyllde honom, det höll redan på att göra honom galen, han grep tag om lakanen och bet ihop käken när strippan fyllt honom helt.

”S-så skönt”, fick Harry flämtande ur sig och strippan fnittrade lätt som svar. Han började röra sig i en rytmisk och himmelskt skön takt, Harry stönade högre för varje gång strippan tryckte sig in i honom och så småningom ökade han takten. Harry darrade under honom, han var hans slav, strippan ägde honom. Han rev och slet i lakanen för varje stöt och när strippan grävde in sina händer i Harrys axlar och tryckte sig in i honom ännu en gång vek sig Harry under hans makt och släppte lös sitt innersta djur som slogs mot gallret. Han ropade ett högt ”AH!” och kollapsade sedan ned på sängen med strippan morrande efter sig. De låg och hämtade andan en stund innan strippan gled sig ur Harry, och kastade ned kondomen på golvet sedan lade han sig bredvid Harry med blicken fortfarande fylld av köttslig lust.

”Det där var det bästa jag någonsin upplevt”, mumlade Harry lite generat medan han tittade på den vackra strippan framför honom med ögon som lyste likt stjärnhimlen. Harry tyckte att han sett de där ögonen förut men han kunde inte sätta fingret på var.

”Så säger alla, men för mig var det också det bästa”, svarade strippan, han lirkade en av Harrys lockar runt sitt pekfinger och log mjukt mot honom.

”Får jag veta vad du heter?” frågade Harry tyst, strippan log så stort att ett par skrattrynkor formades vid hans ögon. Harrys insida bubblade av obeskrivlig glädje när han såg det där leendet, han hade aldrig sett någon le så glatt förut.

”Louis Tomlinson.”

We should all wear two lifesaving layers (Niam oneshot)

Kategori: One shots

När Liam är fjorton har han en vän som heter Andy.

Andy är allt som Liam alltid har velat vara, han är en av de coola typerna i skolan, han är snygg, han har fint hår och gnistrande ögon. Han finns även där när Liam behöver honom. Han är aldrig upptagen med varken skolan eller hemuppgifter. Ingenting egentligen. Han är Liams bästa vän, den vännen som Liam kan dela allt med.

När Liam är femton berättar hans mamma att Andy inte existerar, att han är ett fragment av Liams fantasi. Liam tror henne inte men Andy försvinner och Liam skriker och gråter men Andy kommer inte tillbaka.

När Liam är sjutton och ett halvt träffar han äntligen en till vän som är som Andy, den här gången är det en tjej och hon heter Danielle. Hon har långt, vackert krulligt hår och mörk hy som Liam älskar. Den påminner honom om sand, om mjuk vit sand som bara kan hittas i de finaste delarna av världen. De spenderar den mesta tiden tillsammans och snart är Liam övertygad om att Danielle är hälften ängel, hälften människa och han följer alla hennes ord även när hon inte är där. Andra människor som Liam känner tycker inte om Danielle som Liam gör, men de känner henne inte. De känner inte den vackra Danielle som alltid finns där när ingen annan förstår honom. De vet inte om att Danielle är den enda som kan få honom att fungera ordentligt.

När Liam är arton mår han inte så bra. Hans klasskompisar är emot honom och ingen tror på honom när han berättar att Danielle finns, att hon sitter bredvid honom i klassrummet. Han pekar på henne och säger att hon sitter där och ler mot klasskompisarna men de tror honom inte. Andra människor försöker säga till honom vad han ska göra, de försöker få honom att göra något annat och han vill inte lyssna men samtidigt vet han inte hur han ska säga emot. De pratar för högt.

De stänger in honom i ett mentalsjukhus. De ger honom piller. De diagnosiserar honom med schizofreni.

Och Danielle hälsar inte på honom längre.

När Liam kommer ut ur sjukhuset så går allt lite bättre än förut, han börjat på college och där är han mer öppen inför folk och han hänger med sina nya vänner precis som han gjort med Andy och Danielle. Dock låter han ingen komma för nära, han är för rädd att de ska lämna honom när de väl gör det.

När Liam är tjugofem blir han kompis med Niall Horan. Han hänger med honom precis som han gjort med sina vänner från college. De går ut och äter, de går på bio, de shoppar i city, ibland lagar de mat tillsammans och ibland kommer Niall och hälsar på honom när han är på jobbet. Ibland försvinner Niall iväg på turné men det gör ingenting för Niall är inget speciellt. Tills han blir det.

En dag är Nialls rufsiga blonda hår, blå ögon och bleka hud något som alla andra miljarder människor har men dagen efter tillhör de bara Niall och ingen annan.

Ibland ser Liam Niall i spegeln och han tycker om det. Han tycker om att se Nialls blonda hår, han tycker om att se hans blå ögon som är lika vidsträckta som rymden och de håller minst lika mycket hemligheter som Pandoras ask, han tycker om att se Nialls röda läppar. Ibland rör han vid dem på spegeln, men bara när han vet att Niall inte ser.

En dag har Niall glömt sin röda polotröja hemma hos Liam, först blir Liam irriterad och tänker på vilken slashas Niall är, att han alltid är så glömsk och motvillig mot allt som inte har med mat att göra, men sedan tänker Liam att han kanske ska ta på sig den, den luktar Niall och Liam saknar honom otroligt mycket. Han tar på sig tröjan och ser på sig själv i spegeln med den röda polotröjan. Nialls lukt skänker honom ett lugn som inget annat kan ge honom och han lägger sig ned på sängen och somnar.

Nästa morgon är det dags för One Directions världsturné och Liam kommer på sig själv att han inte vill att Niall ska åka. Han frågar om Niall vill sova över, det vill han och Liam gör frukost nästa morgon till dem båda för att få honom att stanna ett litet längre tag. Niall ler bara åt Liam när han kommer in med frukostbrickan i gästrummet där Niall sovit, hans blå ögon glimrar och hans sticker ut sin röda tungspets för att slicka sig om läpparna. Liam vill bita tag i den där tungan och kyssa de där röda läpparna men han vågar inte, han vill inte komma för nära.

”Jag kommer skicka dig ett vykort och ett brev”, säger Niall när han ätit frukost och inte kan förlänga sin vistelse längre, Liam svarar ett hest ”tack” och kramar honom hårt och försöker komma på hur det hade varit om han kysst honom.

Liam ringer och skickar sms till Niall men det lovade vykortet och brevet kommer aldrig på posten. Liam väntar och väntar genom hela sommaren men inget brev från Niall Horan kommer från brevbäraren. Han saknar honom nästan för mycket och det skrämmer honom, det slår honom en dag när han tittar på TV att han kanske har blivit för fäst vid den blonde irländaren. Han undrar om Niall kommer att försvinna en dag precis som Danielle och Andy men han tanken får hans andetag att fastna i halsen och obehag att rinna över honom så han låter den tanken gå och försvinna.

En vecka senare kommer tanken igen och den här gången hittar han ett sätt för att få den att försvinna för alltid – han tänker på hur ofta Niall är med i tidningen och i reklamer på TV tillsammans med de övriga medlemmarna av One Direction, han tänker på hur ofta han hör Nialls ”chinny-chin-chins” solo i ”Kiss you” – och han fastslår att Niall måste vara riktig.

När Niall kommer tillbaka har Liam fortfarande inte fått brevet eller vykortet, men det gör ingenting för Liam har saknat honom allt för mycket. De är i Liams hus den natten och äter hämt-mat och kollar på Toy Story.  Niall säger att han fryser så Liam går och hämtar den finaste filten han har, en grå flisfilt, och lägger den över dem båda. Nialls huvud faller mot Liams axel och Liam blir så lycklig så att han får mer mod än vad han någonsin har haft.

”Niall?” viskar han tystlåtet och Niall lyfter på sitt blonda huvud och viskar ett hest ”Ja?”
”Jag vill kyssa dig”, säger Liam och Niall blinkar några gånger innan han nickar och säger ”okej”

Liam lutar sig fram mot Niall och kysser hans röda läppar.

Niall är vacker och hans läppar är vackra och han tänker att kyssen ska vara vacker den också men det håller inte så länge. Nialls läppar är våta och röda och hans tunga är sökande och behövande och Liam är likadan. Liam borrar in sina fingrar i Nialls mjuka hår och leker med sin tunga i Nialls mun och Niall stönar och Liam stönar och han lägger sig över Niall och trycker sig mot honom och fortsätter att kyssa honom men det slutar där. Fast det gör ingenting, Liam har redan fått mer än vad han önskade och han känner sig otroligt nöjd med det.

Nästa dag kommer Liams mamma och hälsar på, hon märker att Liam är glad och det gör henne glad också men när hon går in i badrummet och ser den oöppnade burken med piller blir hon ledsen. Hon vänder sig mot Liam och Niall som har armen runt Liams axlar och tittar strängt på Liam.

”Varför har du inte tagit dina piller Liam?” frågar hon med måttlig irritation i rösten och Liam rycker på axlarna och skakar på huvudet.

”Jag behöver dem inte, jag känner mig frisk här”, säger han och pekar på sitt huvud och ler, Nialls håller honom hårdare men mamman tror inte på honom. Hon ringer till Liams psykolog och han får nya tider och träffar psykologon ett par gånger, han får även nya piller som han börjar ta och Niall slutar hälsa på honom. Det är lite konstigt men han försöker att inte tänka på det, han utesluter sina oroande tankar och tänker istället att Niall har mycket att göra med bandet, men när några dagar blir till veckor börjar Liam bli oroad på riktigt.

Han ringer Niall flera gånger och skickar flera sms men han får inga svar. Tillslut blir han så orolig så att han trakasserar Zayn på Twitter och twittrar honom flera gånger och frågar vart Niall är, vart han tagit vägen, han kan ju fortfarande gå in på hans Twitter och se hans senaste tweet om deras nya skiva men varför tweetar ni aldrig tillbaka till honom, varför hör han inte av sig till mig, det blir många varför men inga svar. Tillslut blir han blockad av Zayn och de övriga medlemmarna i One Direction men inte Niall. Niall fortsätter tweeta om bandets upptåg tillsammans och han annonserar om deras nästa turné nästan varje dag och Liam tweetar alltid tillbaka.

Så småningom börjar Liam bli galen av att inte få veta varför Niall inte svarar honom så han ringer till sin syster Ruth. Han känner hur nervositeten springer likt myror över hans hud medan signalerna går fram och tillslut svarar Ruth och Liam nästan skriker sin fråga så fort hon svarar.

”Var är Niall från One Direction?”

”Vem är Niall?”

Ruth skrattar åt Liams häftiga inandning och han hör hur Nicola kommer gående och tar över telefonen och hon frågar om han mår bra.

”Har de kickat ut Niall från bandet eller?” frågar han för han vet att Nicola kommer förstå, hon vet vem Niall är. Fan, alla vet vem Niall är! Han är med i världens största pojkband! Tanken får honom att bli ledsen dock, för om Niall blivit kickad så vet Liam hur ledsen han är och han vill vara där för honom.

”Det har aldrig varit någon Niall i One Direction, vad är det du pratar om Liam? Det har bara varit tre av dem.”

Det tar några minuter innan Liam tänker att Nicola kanske har rätt. Och bara en minut tills han får svårt att andas.