Loubears skriverier

Här samlar jag allt jag har skrivit. Det kan vara allt från dikter till fanfictions. Mestadels kommer det vara fanfictions eftersom det är det jag håller på med mest.

Three months of music kapitel 3

Kategori: Avslutade

Harry knackade på dörren till Nialls lägenhet, inom två sekunder stod Niall där klädd i en oversized mörkblå långärmad tröja och svarta jeansbyxor. Han nickade och Harry klev in i lägenheten med ett enda steg.
”Vill du ha något? Kaffe? Te?” frågade Niall på vägen mot köket.
”Nej, lugnt”, svarade Harry.
”Ska vi sätta oss i soffan i tvrummet då?”, föreslog Niall, han vickade skämtsamt på ena ögonbrynet och Harry log. ”Varför inte.”
De satte sig i den stora läderbeklädda soffan i Nialls vardagsrum med ett nästan pinsamt stort avstånd mellan dem. Harry kände sig lite nervös fast han visste inte riktigt varför, han kände hur Niall sneglade på honom då och då utan att säga något.
”Vad vill du göra då Niall?”, frågade Harry efter fem minuters tystnad.
”Vi kan väl kolla på en film eller något?”, föreslog Niall torrt, han vände sin blå blick mot Harrys gröna och Harry nickade.
”Visst.” Harry kunde inte komma över faktumet att de betedde sig som ett par som precis gått igenom ett stort bråk.
”Vad vill du se då? Man kan hyra många filmer direkt med fjärrkontrollen, det är någon ny tjänst som har kommit. Mitt tv-bolag tyckte att jag skulle pröva på det gratis i tre månader”, sa Niall med mjukare ton, hans ögon gnistrade lite medan han tittade på Harry.
”Spelar absolut ingen roll vad vi ser Niall, välj du”, svarade Harry och Niall knäppte på tv:n som svar. Han klickade sig in på ”Nyheter” och bläddrade igenom listan av nysläppta filmer.
”Har du lust med lite drama och krig?” frågade Niall och nickade mot tv-skärmen. Det var en bild på en brun häst med en strimma i pannan och en tonåring som stod bredvid honom, de blidkade tillsammans ut mot solnedgången. ”War Horse” stod det med stora svarta bokstäver över paret.
”Gärna”, svarade Harry lättsamt, han tyckte att affischen var väldigt vacker, den fångade in en liksom.
”Då sätter vi på den”, svarade Niall leende och klickade på ”OK” på fjärrkontrollen. Filmen startade och Harry kände hur han njöt av att vara hemma hos Niall och se på film.

Under filmens gång lät Harry sina tankar vandra då och då bort till Louis, han undrade vilket sjukhus Louis låg på, vad han gjorde i just denna stund, om han uppdaterat bloggen, om han sov, om han mådde bra… Det var mycket Harry undrade, på något sätt gjorde det honom ledsen eftersom det kändes som att han aldrig skulle få kontakt med Louis som person. Visst, han kunde kommentera ett inlägg då och då men aldrig att han skulle lära känna honom som person, det var bortom möjligheternas möjlighet. Kanske han skulle satsa på Niall istället? Niall fanns i hans liv vilket Louis inte gjorde på samma sätt. Fast… Att satsa på Niall gick ju inte heller med tanke på att Niall inte var gay, eller åtminstone inte ville bli sedd som gay.
Harry suckade innerligt och sneglade åt Nialls håll, irländaren satt med händerna knutna över magen, hans blå ögon stirrade storögt på tv-skärmen där hästen Joey fastnat i taggtråd. Ljuset från tv:n reflekterades i Nialls blonda lockar vilket fick det att lysa ännu mer än vanligt, något rörde sig inuti Harry och han flyttade sig omedvetet närmre Niall.
Niall är på riktigt, Niall finns här, Niall andas, Niall är inte dödligt sjuk, mässade en röst i Harrys huvud gång på gång.
Men han vill inte ha dig, han vill inte vara gay, han tycker bara om kvinnor, viskade en annan röst. Harry visste inte vilken han skulle lyssna på, hela hans liv och värderingar hade ändrats under en natt. Niall vände sig plötsligt mot Harry, hans ögon var lite våta och de tittade frågande på Harry.
”Vad är det Harold?”, frågade han med en någorlunda hes röst.
Harry bet sig själv i läppen och ryckte på axlarna, han kände sig som en förvirrad tonårstjej. En rynka formades i Nialls panna, hans blick flyttades från Harrys ögon ned till Harrys läppar och sedan upp till Harrys ögon igen. Den blonde flyttade sig plötsligt närmare Harry, när de bara var några centimeter ifrån varandra med blickarna fortfarande fästa lutade sig Niall fram mot Harrys ansikte och kysste hans läppar trevande. Harry slöt ögonen och lade sina händer på Nialls axlar, Niall lade sina armar om Harrys hals och kyssen blev djupare men var fortfarande försiktig och trevande. Harry flyttade sina händer från Nialls axlar ner till hans midja och lyfte upp honom i sitt knä med deras läppar fortfarande låsta vid varandra. Niall grävde försiktigt in sina fingrar i baksidan av Harrys hår och fortsatte kyssa honom ömt. För varje kyss strömmade det värme genom Harrys kropp och han ville bara ha mer av värmen, han ville försvinna in i värmen han kände och aldrig ta sig därifrån. Han ville stanna i sin kokong av värme från Nialls läppar föralltid.
Nialls händer släppte Harrys hår och letade sig upp mot Harrys käkben, mjuka fingertoppar drogs längs Harrys käkben och Harry rös över hela kroppen av Nialls ömma beröring; han lade sin hand över Nialls och öppnade ögonen för att se på Nialls ansikte. Niall bröt kyssen när han kände att Harry tittade på honom, han öppnade sina ögon och såg in i Harrys djupa skogar. Harry strök sin hand över Nialls för ett ögonblick innan han slöt ögonen och fångade Nialls läppar med sina, den här gången stack han in tungan och Niall var mer än villig att släppa in honom i sin mun. Harry utforskade Nialls mun grundligt innan han fångade hans tunga med sin egen, de slogs över dominans en stund och Niall vann till slut. Han sög tag i Harrys tunga samtidigt som hans hand letade sig ned mot Harrys skrev, han lekte med Harrys tunga medan han strök sin hand över Harrys skrev.
Harry stönade lågt men han tänkte inte ha sex ikväll, han tänkte inte utnyttja Niall igen. Niall fortsatte röra sin smala hand över Harrys skrev, tillslut blev det för mycket för Harry; han grep ett mjukt grepp om Nialls handled och flyttade bort den från sitt skrev. Niall bröt då kyssen och tittade med undrande blå ögon på Harry.

”Inte något sådant nu, mumlade Harry mjukt, han smekte Nialls handled med fingrarna. Niall såg lite bortkommen för en sekund innan han nickade.
”Jag förstår”, viskade han och gav Harry ännu en av sina ömma kyssar innan han flyttade sig bort från Harry för att sitta bredvid honom istället. Harry höll hela tiden kvar Nialls handled mellan sina fingrar, han kunde känna den fågellika pulsen slå mot sina fingertoppar. Niall lutade sitt huvud mot Harrys axel och tittade förstrött på tv-skärmen medan han strök Harrys arm med sin lediga famn.
”Jag är ledsen om jag gjorde något fel”, mumlade han skamset utan att titta på Harry.
”Nej Niall, inget sådant. Jag känner inte för att ha sex bara, jag vill liksom inte utnyttja dig, speciellt inte när du känner som du gör om din sexualitet”, förklarade Harry mjukt.
”Du har inte utnyttjat mig, jag gjorde det här för att jag själv ville det”, svarade Niall mjukt.
”Jo, det här förstår jag att det var självmant eftersom du började men jag vill inte utnyttja dig för sex igen.”
”Harry, du har inte utnyttjat mig på något vis. Ja, vi var fulla men vi båda kommer ändå ihåg det och vi båda var en del av det. Fan, det var ju jag som hade sex med dig!”, sa Niall och tittade på Harry.
Harry bet sin underläpp, han släppte Nialls hand och tittade på tv:n som visade eftertexterna till filmen.
”Du har rätt men jag känner mig så förvirrad bara…”, medgav han med en osäker blick mot Niall.
”Jag är också förvirrad men vi har ju i alla fall varandra”, log Niall och greppade tag om Harrys hand, han smekte Harrys knogar ömt med sina långa fingrar.
Harry förstod verkligen inte vad som hade hänt med Niall under de senaste timmarna, han kände dessutom ett stort behov av att åka hem, lägga sig pladask på sängen och sortera ut sina tankar.
”Jag måste gå hem nu”, sa Harry enkelt innan han reste sig upp och i samma vända släppte han Nialls hand. Niall tittade undrande på honom med en förvirrad rynka i pannan.
”Varför då? Har jag gjort något fel?”
”Nej Niall, du har inte gjort något fel. Jag måste hem och sortera mina tankar bara. Vi hörs senare, okej?”, sa Harry mjukt innan han försvann ut genom dörren och mot tunnelbanan.

-

När Harry kom innanför dörren hemma i sin lägenhet sjönk han sakta ner mot golvet med en knutnäve hårt pressad mot sin mun. Hela hans kropp skälvde av snyftningar men inga tårar kom ut ur hans ögon. Han lindade armarna om sina ben och lutade pannan mot knäskålarna med blicken stirrandes ner på golvet, skakningarna fortsatte skälva genom hans kropp men fortfarande kom inga tårar. Tankar snurrade runt som arga virvelvindar i hans huvud, han kände sig otroligt förvirrad och glad på samma gång. Förvirrad för att det verkade som att Niall blivit en helt ny person på några timmar och glad över att det verkade som att Niall ville försöka vara något mer än vänner. Dock var han fortfarande förvirrad över faktumet att Niall i morse hade sagt att han inte ville ses som gay och sagt att Harry minsann var förtjust i Louis men att Niall ikväll hade kysst honom och frågat vad som var fel. Antingen hade Niall gått och fått någon annan persons hjärna av något slag eller så hade han bara tänkt igenom sina handlingar, men inget av detta klingade rätt i Harrys huvud, varken det ena eller det andra. Alltihop var bara ett mojs och Harry orkade inte med det. Harry suckade och lät muskel för muskel i kroppen slappna av innan han reste sig upp på skakiga ben för att gå till sitt sovrum för att kolla Louis blogg. Han hade uppdaterat ännu en gång och Harrys hjärta slog återigen en lycklig volt.


Titel: Slöseri

Varje andetag jag tar känns som ett slöseri. Ett slöseri för någon annan. Någon annan som behöver mina andetag mer än mig, någon annan som behöver syret jag drar ner i mina lungor som ändå inte kommer fungera inom ett par månader. Det finns ingen vits för mig att fortsätta andas luft jag egentligen inte behöver.

-          Skrivet av Louis, 21:14


Harry stirrade på orden på den lysande skärmen, det var svåra och tunga ord Louis hade skrivit. Harry kände med hela sitt väsen att han ville leta upp Louis nu och trösta honom och bara finnas där för honom tills han inte fanns mer. Louis verkade vara så otroligt ensam och Harry ville fylla hans ensamhet, han ville vara där hos honom och berätta för honom hur mycket hans andetag faktiskt betyder. Harry kom på sig själv att gråta, han blev nästan förskräckt när han såg små droppar av tårar på bordet framför sig, han hade inte gråtit på väldigt länge.
Jag måste kommentera något, tänkte han plötsligt. Han tog några sekunder att samla sig innan han scrollade ner till kommentarsfältet. Han fyllde i sitt gamla smeknamn ”Hazza” i namnrutan, han var glad att Louis hade stängt av ”du måste vara inloggad för att kommentera” funktionen. Han bet sig på läppen en stund medan han funderade på vad han skulle kommentera, efter någon minut kom han på det.

Du är viktig, varje andetag du tar är mer värt än något annat.

Han var noga med att infoga sin email-adress om notiser utifall Louis skulle svara men han tvivlade på att Louis skulle göra det, inlägget hade ju trots allt redan 250 kommentarer och det hade gått en halvtimme sedan Louis postat det. Harry drog handen genom håret, kände sig nöjd med sin kommentar. Han fällde ner skärmen och sträckte på sig samtidigt som han knäckte lederna i fingrarna, därefter reste han sig upp och gick till köket för att koka lite te och ta något att äta. Han började vissla muntert medan han tog fram en assiett, bröd, smör, ost och skinka. Han gjorde färdigt sina mackor och teet och återvände till sitt sovrum och satte på tv:n. Han åt sina mackor och drack upp teet medan han slötittade på tv, runt 23-tiden somnade han.
 


Dagen därpå var tråkig, Louis hade inte uppdaterat bloggen på hela dagen och Harry höll på att dö av tristess. Han satt i sin skrivbordsstol med armarna hängandes längs sidorna och med hjälp av benen snurrade han runt, runt. Han hade kollat sin inkorg med jämna mellanrum men han hade ännu inte fått ett svar. Han ville knappt erkänna det för sig själv men han kände sig faktiskt nedstämd över att inte ha fått ett svar. Som vanligt hoppades han alldeles för mycket och som vanligt blev hans hopp krasat till tusen bitar. Harry suckade ilsket och satte sig käpprakt upp i stolen, han väckte datorn till liv, kollade sig över axeln för att ingen skulle se att han undvek sitt arbete och när ingen tittade på honom smög han sig in på Louis blogg och bläddrade ned till inlägget han skrivit igår. Han bläddrade igenom de 150 nya kommentarerna och tittade efter om Louis svarat på någon av de äldre och nya kommentarerna – det hade han inte gjort. Harry gjorde en lätt segergest i luften innan hans mage vändes totalt ut och in när han såg att Louis hade svarat på någon som gick under namnet ”SL”. Signaturen hade skrivit en kommentar med längd av ett A4 och det enda Louis hade svarat var ett hjärta. Harry fnös ilsket med armarna plötsligt i kors över bröstet. Han förstod att Louis kände sig skyldig till att svara en sådan lång kommentar men hade inte Harrys egen kommentar haft mer värde? Det var väl själva meningen som räknades och inte längden på kommentaren?
 
Harry synade ”SL"s kommentar (han hatade redan den där signaturen) och snörpte på munnen, det SL hade skrivit var så oerhört klyschigt så att det smakade beskt i munnen. Harry mumlade argt för sig själv och stängde ner bloggen och fortsatte med sitt arbete nonstop tills han slutade för dagen. Han stannade till vid Subway och tryckte i sig en trösttoast innan han tog tunnelbanan hemåt. När han äntligen kommit hem kastade han sig ned i en hög på soffan, han kände sig helt slut utan att riktigt veta varför. Han tog upp mobilen från fickan och tittade om han hade fått något från någon men det hade han inte. Han hade inte ens fått något från Niall vilket förvånade honom lite med tanke på hur han hade varit de två senaste dagarna.
 
Harry skakade på huvudet, han var för trött för att ens bry sig om det och han tänkte att Niall nog skulle höra av sig när han väl kände för det, dessutom hade han brytt sig alldeles för mycket om Louis och Louis kommentar idag för att ens bry sig om Niall så egentligen spelade det ingen roll att Niall inte hade hört av sig. Harry visste inte ens om de skulle träffas igen. De hade sagt hejdå på ett bra sätt men deras relation var så komplicerad nu efter den där kvällen och Harry var osäker på vad han egentligen ville. Han hade väldigt starka men samtidigt krångliga känslor för Niall och något i bakhuvudet sa att han skulle följa dessa känslor medan en annan del av huvudet sa att han inte skulle göra det utan istället gå efter de skumma känslorna han hade för Louis.
 
Harry suckade tungt, det här var alldeles för jobbigt och han ville inte ha något med det att göra, han önskade att han kunde stänga locket till sina känslor och aldrig öppna det igen. Men någonstans visste han att det inte skulle gå, alla människor har känslor vare sig man vill eller inte och Harry hade inte direkt tränat bort att inte känna något. Hans känslor bara fanns där, de simmade tryggt inom honom och gjorde kullerbyttor när han tänkte på Louis och Niall.
Louis… Hade han svarat än?
Harry satte sig upp i sängen och tog upp skärmen till datorn och kollade sin mejl.

Inga nya mejl.

Harry kände hur ett hål öppnades i bröstet av besvikelse.
Varför kunde han inte bara svara? Var det så svårt?, tänkte han frustrerat. Det fanns inget hellre han ville än att ha ett svar från Louis, det hade räckt med en smiley eller ett hjärta eller en punkt eller vad som helst men inget hade Louis gett honom och hålet i bröstet blev bara större.
Du överreagerar, morrade Harrys undermedvetna men Harry ignorerade honom fullständigt.
Det är klart att du vill ha ett svar, det är fullkomligt naturligt och dessutom så är du ju förtjust i honom, tänkte en annan del av hans undermedvetna och Harry nickade gillande.
”Det stämmer”, mumlade han till sig själv och stängde ner skärmen, han kastade en blick mot klockan.
Dags att gå och lägga sig. Han gick till badrummet och gjorde sig iordning, sedan gick han och lade sig utan att kolla varken mobilen eller bloggen.

Kommentarer

  • Ida säger:

    Mmmmeeeerrrr

    Svar: Tack så jätte mycket :)
    Loubear

    2012-12-11 | 18:32:23
  • anonym säger:

    Jättebra!! :)

    Svar: Tack så mycket! :D
    Loubear

    2012-12-11 | 18:47:34
  • Matilda säger:

    Riktigt bra !

    2012-12-11 | 21:47:24
    Bloggadress: http://Thiildaa.devote.se

Kommentera inlägget här: