Loubears skriverier

Här samlar jag allt jag har skrivit. Det kan vara allt från dikter till fanfictions. Mestadels kommer det vara fanfictions eftersom det är det jag håller på med mest.

Three months of music kapitel 1

Kategori: Avslutade


Väldigt detaljerad sexscen på slutet, om du inte gillar detta så gå till nästa kapitel.


 

I.

Det var en helt vanlig dag för Harry Styles på kontoret. Klockan var sju på morgonen och snart skulle jobb hetsen börja även fast solen precis gått upp. Harry kände redan en stark längtan efter sin första rast. Han lutade sig tillbaka i stolen samtidigt som han tuggade lätt på sitt minttuggummi. Han kom på sig själv att tänka att det här inte var alls vad han hade önskat som jobb när han hade varit runt 10-12 år gammal; då hade han drömt om att stå på en scen och få sjunga inför flera tusen människor. Han hade drömt om att nå ut till människor med sin musik men i slutändan hade det inte blivit så. Dock hade han faktiskt prövat lyckan genom att söka till den engelska X-factor vid 16 års ålder men han hade inte gått vidare från Boot Camp. Domarna hade sagt att han behövde få en mer stadig röst och att han skulle kunna komma tillbaka inom 2 år igen. Harry hade blivit så nedslagen att han inte stått på scen sedan dess, inte heller hade han sjungit på flera år så numrea antog han att hans sjungförmåga var borta. Harry suckade tungt åt sina minnen, han drog handen över ansiktet och stirrade på den svarta Musse Pigg klockan som stod bredvid hans datorskärm. Musses vita händer berättade för Harry att det bara hade gått 5 minuter sedan han senast tittat på den. 

”Bara 9 timmar kvar...”, tänkte Harry dystert och svalde en uttråkad gäspning. Han hade faktiskt funderat flera gånger på om han skulle byta jobb, eller åtminstone försöka få en löneförhöjning men det hade inte blivit av än. Han hade tänkt samma tankar i sex år nu men han hade aldrig peppat sig själv tillräckligt för att få det gjort, dessutom visste han inte vad han annars skulle jobba med om inte på ett kontor.

Harry suckade ännu en gång och tryckte på startknappen till datorn. Medan datorn startade funderade han på om han skulle fråga Niall om de inte kunde gå till deras favoritpub ”The Burned Goose” ikväll. Visst, det var mitt i veckan; en onsdag för att vara exakt men Harry hade verkligen ingen lust att spendera hela kvällen ensam i tristess. Niall var dessutom alltid på att gå ut om en öl fanns som lockbete. Harry tog upp sin iPhone från sin ficka och började skriva sms:et till Niall; när han var klar med att skriva hade datorn äntligen kommit till inloggningsskärmen och Harry skrev in sitt användarnamn och lösenord, nu skulle han bara vänta fem minuter till för att datorn skulle komma till startskärmen. Harry var faktiskt väldigt glad över att han hade en så seg dator, den tog alltid runt tio minuter att starta och om han inte inbillade sig så blev den faktiskt segare för varje dag och Harry kunde inte motstå att vara lite barnslig och tänka att ju segare den är desto mindre behöver jag jobba. Telefonen vibrerade plötsligt i Harrys ficka och han tog genast upp den för att se vem han fått sms ifrån.

Meddelande

Niall: Hej Harry! Äre bra med dig eller? Jag antar att frågar mig det här för att du inte vill vara själv ännu en kväll. Självklart vill jag ut på en pint, ses vi utanför TBG klockan 6 eller?

Harry smålog för sig själv åt Nialls svar, han var alltid så skämtsam även i sina texter, fast det gjorde lite ont när han läste ”jag antar att du frågar mig det här för att du inte vill vara själv ännu en kväll”. Niall kände honom alltför väl och han visste hur mycket Harry hatade att vara ensam, men vad hade man för val när man aldrig hittade någon man ville spendera sina dagar med? Dessutom var Harry urusel på att dejta även fast han var bra på att flirta. De gångerna han faktiskt gett till och flirtat hade bara slutat som one night stands och han var inte den typen av person som endast ville ha sex, han var mer för kramar och fina ord. Harry svarade på sms:et innan han lade ned telefonen i fickan, datorn hade kommit till startskärmen och Harry måste börja jobba.

***

Tre timmar senare var klockan halv elva och det var dags för lunch. Harry sträckte på sig, ryggen knäppte till och han reste sig upp ur stolen för att gå ner till lunchrummet. Medan han gick ned för trapporna funderade han på om Niall hade träffat någon och om han lade undan tid av sin kväll med sin flickvän för Harrys skull. Det fick honom att känna skuld och överväga om de skulle ställa in träffen. Han suckade och slog sig ned vid lunchbordet med sin matlåda som bestod av simpel äggröra och bacon, han hade inte orkat lagat något mer spännande igår kväll och han hade dessutom gått och lagt sig alldeles försent. Han började äta maten medan han tjuvlyssnade på några av sina arbetskamraters lunchkonversation.

”Har du sett den här bloggen?”, frågade Olivia Alice, de båda satt bredvid varandra i kontoret. Alice lutade sig framåt mot Olivias telefon och kisade med ögonen för att se texten bättre.
”Nej, vad är det för blogg?”, frågade Alice medan hennes blick gick mellan Olivias ögon och telefonskärmen.
”Bloggen skrivs av en före detta musiker som heter Louis. Han är 24 år gammal och bor någonstans här i London. Förut skrev han om sitt liv i musikbranschen, man fick följa hans resa från att ha varit en trubadur som sjöng på pubar till att bli känd, men sedan blev han sjuk i cancer och har åkt in och ut från sjukhuset de senaste två åren”, förklarade Olivia sakligt, Harry spetsade öronen när han hörde henne säga ordet ”musiker”.
”Louis? Menar du den Louis?”, svarade Alice storögt, hennes mun blev formad till ett litet o för att fort försvinna och bli till ett streck istället.
Olivia nickade febrilt.
”Ja, den Louis!”
”Men… V-va?”, utbrast Alice chockat. ”Har Louis cancer? Varför har inte jag hört om det här?!” sa hon upprört och fäktade med armarna.
”Jag vet inte varför du inte har gjort det men det stämmer i alla fall. Här är länken!”, sa Olivia engagerat och kladdade ned länken till Louis blogg på en avriven bit av en servett.
”Tack!” Alice struttade glatt iväg med lappen i ena handen för att hämta kaffe. 

Harry övervägde om han skulle fråga Olivia om adressen till bloggen eller inte, det kändes töntigt att fråga om en bloggadress eftersom det nästan enbart var tjejer som var intresserade av att läsa bloggar. Han bet sig själv i läppen och bannade sin feghet, det var ju något med den här musikerns blogg som hade väckt hans intresse och han ville mer än gärna veta mer om Louis.
Fan ta det här, tänkte Harry och reste sig från stolen, han gick till Olivia med ett snett leende på läpparna.
”Jag hörde hur ni pratade om den där Louis blogg. Skulle jag kunna få adressen?” Kortfattat men matnyttigt, tänkte Harry nöjt.
Olivia observerade Harry med höjda ögonbryn ett par sekunder innan hon log vagt.
”Självklart. Jag visste inte att du läste bloggar?”, sa hon frågande medan hon hastigt skrev ned adressen på en annan avriven servett bit. Rasten var snart slut. Harry drog handen snabbt genom håret, en dålig vana när han skämdes, och skrattade nervöst. Varför är jag så nervös? Var stolt istället, tönt, tänkte han irriterat innan han svarade.
”Njae, jag läser väl inte bloggar men jag har hört talas om Louis och jag tycker att hans musik är rätt okej, dock visste jag inte att han hade en blogg och det vore ju kul att få läsa den”, sa Harry, munnen gick som ett ångvält och allt han sa var lögner. Han hade aldrig hört talas om Louis förrän några sekunder sedan och han hade aldrig varit intresserad av att läsa någon blogg förrän nu.
”Ah, jag förstår.” Olivia räckte honom servettbiten och han knycklade ner den i sin ficka. Han kunde knappt vänta tills han var hemma och kunde sätta sig framför sin dator.


Musse Piggs vita händer pekade på 16:00 och det var äntligen dags för Harry att gå hem, han packade ihop sina saker i ljusets hastighet och skyndade sig ut ur byggnaden och bort mot tunnelbanan för att ta närmsta tunnelbana hem. Det skulle gå ett tåg hem om tre minuter och Harry kunde knappt bärga sig, han tog upp sin telefon ur sin ficka och tittade på den.

Meddelande:

Niall: Vargen, låt oss ragga upp några snyggingar idag och ta dem hem till dig?! Det vore mysigt!

Harry flinade stort åt Nialls sms, han kände sig glad över att det verkade som att Niall inte hade någon än, då behövde han inte känna skuldkänslor för kvällen utan istället kunde han bara njuta av den i Nialls sällskap. Dessutom hade han inte varit såhär upprymd över något på väldigt länge. Han längtade tills han kom hem och till klockan sex, det här skulle bli en rolig kväll för en gångs skull. Tunnelbanan kom åkande och stannade vid stationen med ett högt pys, Harry ökade stegen och hann precis gå på innan dörrarna stängdes.

~

Harry sjönk ned på sin svarta datorstol med en låg duns, hans fingrar skakande när han skrev in adressen till bloggen i adressfältet. Hans hjärta dunkade häftigt och hans mun blev torr när han kom in på bloggen. Varför reagerar jag såhär över något sådant här litet? tänkte Harry förvirrat medan han tog ett djupt andetag. Han klickade på spalten ”om mig” och vidarebefordrades till en annan del av bloggen. Där var det en stor svartvit bild på Louis med en gitarr i händerna, han log mot kameran, hans vita tänder gnistrade och ögonen sken av liv. Harrys hjärta tog ett skutt när han såg Louis, han var den vackraste man Harry någonsin lagt ögonen på. Harry svalde hårt och scrollade ned för att läsa texten som stod under bilden.

Hej du fina människa, välkommen till min blogg.

Jag heter Louis William Tomlinson och jag är 24 år gammal. Sedan barnsben har jag alltid älskat musik, min största inspiration och influensen till min egen musik är bandet The Fray och jag erkänner att jag har gillat dem sedan jag var tonåring. Jag började med min musik karriär 2008, i början gick jag runt som trubadur och underhållare på olika pubar men sedan utökade jag mina vidder och började turnera med olika band för att sedan få min egen musikkarriär. Jag har älskat varje sekund av min karriär och jag är glad att jag fick uppleva så mycket som jag kunde, dock blev min dröm splittrad i tusen bitar den åttonde mars år 2010. Det var dagen då jag blev diagnostiserad cancer, en elakartad sådan. Jag har sedan dess kämpat i två år med min sjukdom och jag tänker inte ge upp än.
Jag vill tacka alla som läser min blogg och alla er som följt mig sedan jag började min karriär, utan er hade jag inte varit den jag är idag. Tack!

Mycket kärlek

– Louis.

Harry kände hur hans hjärta sjönk djupt i bröstet när han läste inlägget.
Diagnostiserad med cancer, elakartad sådan. Diagnosisterad med cancer, elakartad sådan, ekade i Harrys huvud, hans mun blev bara torrare oavsett hur många gånger han svalde. Några tårar brände i hans ögon, han klickade bort ”om mig” och klickade in sig till det senaste inlägget som faktiskt var skrivet idag, klockan 14:32.

Titel: Jag ser ett oväder närma sig

Tankarna väger tungt i mitt huvud. Tankar om livet och om min framtid. Tankar om mitt möjliga framtida barn och tankar om min möjliga fru eller man. Tankar om min morgondag och dagen därpå. Tankar om döden, om min barndom och hur jag blev som människa till slut. Livet är en tung börda, jag har lärt mig att jag inte ska ta saker för givet men att ändå få leva livet ut, det är en sak man tar för givet och jag kommer nog inte få möjligheten att bli gammal och se mina barn växa upp. Jag kommer nog inte få hålla mitt barns hand och pussa dess panna godnatt och viska hur mycket jag älskar det. Jag kommer inte få se in i min älskades ögon och viska ”vilket vackert liv vi har haft”. Det är så mycket jag vill göra men tiden räcker inte till, livet räcker inte till och det gör så ont.

-          Skrivet av: Louis

Harry stirrade uttryckslöst på skärmen, han kunde känna hur smärta vällde upp i hans inre och det formades sakta till en hård klump som naglade sig fast i bröstet. Han hade aldrig känt såhär mycket medlidande för någon förut. Orden som han läste gjorde ont, det var som om han kunde känna Louis smärta genom datorskärmen. Han drog en skälvande suck och upptäckte att han hade en klump av sorg stramandes i halsen, han harklade och gnuggade bort tårarna som brände i ögonen.
Varför känner jag så mycket? Det är helt sjukt, tänkte han förvånat medan han reste sig upp från stolen för att göra sig iordning för ”The Burned Goose”, han lovade sig själv att han skulle läsa mer av bloggen senare när han var hemma igen.

~

”Niall, du måste börja läsa Louis Tomlinsons blogg!”, manade Harry på när de satt sig ned vid ett av de små borden inne på ”The Burned Goose”. Luften var kvav och varm, människor pratade och skrattade om vartannat, stämningen var mysig helt enkelt. Snart skulle någon lokal känd trubadur spela och Harry tänkte genast på Louis.
”Louis Tomlinson?” sa Niall ointresserat med ett höjt, blont ögonbryn innan han tog en slurk av sin pint. ”Vem är det?”
”Har du inte hört talas om honom? Louis Tomlinson heter han”, repeterade Harry leende, han fingrade på sitt ölglas medan han höll blicken fäst vid Nialls blå ögon.
Niall drack några klunkar av sin pint innan han svarade.
”Nej jag har nog aldrig hört talas om honom. Vem är det?”
Harry log smått.
”Louis är en ganska välkänd sångare, förut handlade hans blogg om hans liv som musiker men nu så är det något helt annat. Han drabbades av cancer för två år sedan och istället skriver han om sin kamp mot sjukdomen”, förklarade Harry entusiastiskt, han ville verkligen att Niall skulle börja läsa bloggen han också. Han hoppades på att Niall skulle bli lika tagen som han själv hade blivit.

Niall tittade på Harry med ett höjt ögonbryn, ett snett leende prydde hans vita ansikte. Harry kom på sig själv med att tycka att Niall var väldigt vacker ikväll med sitt rufsiga, blonda hår och isblå ögon. Luggen var stylad så att den låg över pannan i en snygg backslick, kläderna Niall bar var enkla men de satt ändå väldigt snyggt över hans muskulösa men samtidigt smala kropp. Harry slickade sig om läpparna, han kände hur han hade blivit hård av att titta närmare på Niall.
Vad har hänt med mig? tänkte han medan han försökte sitta bekvämt utan att känna obehag mellan benen. Niall tittade fortfarande på honom med retlig blick.
”Jag visste inte att du läste bloggar Harry”, flinade han retsamt och tog ännu en smutt av sin pint. Harry harklade sig.
”Det visste jag faktiskt inte själv men den här bloggen är verkligen något extraordinärt. Louis skriver med sådan känsla, du kan känna den genom datorskärmen.” Harry förvånades över vad han sade, han hade hittills bara läst en enda post.
”Jaså det säger du…” flinade Niall fortfarande med ett höjt ögonbryn. Han lutade sig tillbaka i stolen med handen på magen, han slickade sina läppar sakta medan han kollade runt i puben.

Harry kände hur hans erektion hårdnade till ännu mer när han såg Nialls rosa lilla tungspets, det började bli trångt och obehagligt i byxorna. Han fortsatte försöka att sitta så bekvämt som möjligt men det blev bara värre. Niall verkade som tur var inte märka något, han satt bara lugnt och stilla och tittade runt i puben, ibland nynnade han tillsammans med trubadurens sjungande. Hans blick gick från bord till bord tills den stannade vid Harrys.
Harry tittade frågande på Niall med ett leende.
”Vad?” frågade han.
”Jag har sett några snygga tjejer där borta.” Niall pekade på två brunetter som satt på barstolarna, en av dem pratade med bartendern. Hon bar en röd åtsittande klänning med V-ringning. Harry tyckte att hon såg bra ut men han ville hellre hitta på något med Niall, dock var han osäker på om Niall verkligen ville göra något sådant med honom. De hade aldrig haft den typen av relation och han visste inte om Niall ville starta en sådan typ av relation nu.
”Ska vi gå dit?” flinade Niall trevande och nickade med huvudet åt tjejerna.
Harry tvekade, han visste av erfarenhet att han skulle få någon av tjejerna i säng inom en timma men han var liksom inte sugen på det. Det enda han egentligen var sugen på ikväll var Nialls beniga kropp mot sin och Louis blogg.
”Nja, jag vet inte Ni. Jag känner mig inte så sugen på det”, svarade Harry mjukt, han lutade sig fram och drack lite av sin öl.
Niall tittade besviket på honom, hans läppar började puta lite och Harry dreglade nästan över hur mjuka de såg ut, han gissade att de var lika mjuka som godissvampar och smakade minst lika sött.
”Varför inte? Sluta vara sådan tråkmåns vargen!” suckade Niall besviket, han skruvade otåligt på sig på stolen.
”Nej jag har ingen lust att ligga ikväll bara”, erkände Harry lättsamt.
”Ingen har sagt att du måste ligga Harold, vi kan bara umgås och prata lite med dem. Kom igen nu!” försökte Niall, han petade på Harrys fot med sin fot.
Harry tittade osäkert på Niall.
”Nej jag vet inte.”
Niall suckade, nu tydligt irriterad.
”Du är så jävla tråkig, vet du det?”, fräste han ilsket, han reste sig upp och gick till tjejerna ensam. Harry satt kvar på stolen, synbart frustrerad i sin desperata situation. Han funderade starkt på att gå iväg till toaletterna för att bli av med det, men istället tänkte han att han skulle vänta att Niall skulle bli klar med sitt minglande, det brukade ändå inte gå sådär jättebra för Niall när han flirtade ensam utan Harry.

En timme passerade och Niall var fortfarande kvar hos tjejerna. Harry övervägde om han faktiskt skulle gå dit när Niall plötsligt gick ifrån tjejerna och satte sig mittemot Harry.
”Var lyckan på din sida?”, flinade Harry busigt och Niall sköt iväg en ilsken, blixtrande blick åt hans håll.
”Nej.”
”Vadå då? Visade du inte dina bästa sidor?” retades Harry barnsligt.
Niall suckade bara irriterat och skakade på huvudet utan att svara med ord. Han halsade ur en vinflaska som kommit från ingenstans.
”Kan man få lite av den där?” frågade Harry och pekade på vinflaskan. Niall nickade och hällde i vinet i Harrys nu tomma glas. Harry greppade tag om glaset och började dricka av den röda vätskan med ljudliga klunkar.
Så småningom blev världen lite mer suddig och Harry kände sig med ens varmare i hela kroppen, värmen strålade från hans mage och ut i varje kroppsdel. Han märkte hur Niall började känna likadant då han plötsligt reste sig upp och ställde sig bakom Harry.
”Vill du dansa? Jag skiter i om folk kommer tro att jag är gay. Jag har ändå ingen lycka med tjejer så jag kan lika gärna vara gay”, suckade han irriterat nära Harrys nacke. Gåshud spred sig över Harrys armar när han kände Nialls heta andedräkt fläkta mot hans känsliga skinn.
”Visst”, svarade Harry andlöst och reste sig något vingligt upp från stolen. Niall skrattade när han också vinglade till, de raglade ut mot dansgolvet och sögs in i ren och skär eufori.

~

”Du vill inte följa med mig hem då?” frågade Harry något otydligt när de gått från dansgolvet. De stod utanför puben i novemberkylan, Niall hade tänt en cigarett, han blåste ut röken likt en drake – det syntes att han njöt av nikotinet.
”Jobbar inte du imorgon?” frågade Niall mellan blossen, han vinglade lite där han stod.
”Jo men tänkte sjukskriva mig”, flinade Harry, även han vinglade lite på stället.
Nialls blå ögon låste sig i Harrys gröna, nickade och fimpade cigaretten med foten.
”Visst, det börjar bli rätt sent och jag orkar inte ta tunnelbanan hem.”
”Gott, då drar vi hem till mig då”, sa Harry leende. Han bodde bara några kvarter ifrån ’The Burned Goose’.

~

Så fort de kommit innanför dörren grep Harry tag om Nialls krage och tryckte upp honom mot väggen i en hård kyss, han kunde inte vänta längre och alkoholen i hans blod hade gjort allt mycket starkare. Niall stretade mot till en början men när Harry hade kysst honom ett tag lugnade han ned sig och gav efter kyssarna. Harry tryckte sitt skrev hårt mot Nialls lår, han var desperat efter beröring efter att ha hållit sig så länge. Niall svarade med att bita retsamt i Harrys underläpp samtidigt som han grävde in sin hand i Harrys djungel till hår. Harry flämtade till när han kände Nialls fingrar gräva sig igenom hans hår, rysningar spred sig nedför hans rygg. Niall bröt plötsligt kyssen för att hämta luft och Harry släppte hans krage.
”Sängen?” frågade Harry med andan i halsen, hans hjärta rusade i bröstet på grund av upphetsning och förväntan. Niall nickade direkt utan att svara och Harry tog ett hårt grepp om hans hand och förde honom till sitt sovrum.

Väl där puttade Harry Niall ned på sängen utan förvarning och började snabbt klä av honom kläderna, Niall låg bara och tittade på medan Harry klädde av honom. När Niall var avklädd lade sig Harry ned bredvid honom och drog hans något mindre kropp intill sig.
”Klä av mig”, beordrade han i Nialls öra och Niall grenslade över Harry, lutade sig framåt och började knäppa upp knapparna med långa, beniga fingrar.
Harry tittade noga på när Niall klädde av honom kläderna, han tittade på hur musklerna i Nialls armar arbetade med att få upp varje knapp med lätthet, han tittade på hur Nialls rygg rörde sig när han arbetade sig ned knapp för knapp. Åh, han ville ha honom nu. Niall drog ned de tajta jeansen och kastade ned alla kläder på golvet innan han lade sig över Harry med sin hårda penis tryckt mot Harrys.
”Niall… Kan du tänka dig att… suga av mig?” frågade Harry trevande, han rodnade lätt vid tanken av sin bästa väns mun runt honom men just nu ville han inget hellre.
”Vi gör ju redan det här så varför inte”, flinade Niall retsamt. Han gick långsamt ner till Harrys utbuktande kalsonger och började långsamt dra ned dem med munnen och två pekfingrar. Harry drog ett djupt andetag och spände magmusklerna i förväntan. Niall drog av Harrys kalsonger helt, även de hamnade på golvet. Harry tog ett fast grepp om sin nu fria erektion och började långsamt runka av sig själv, små stön flög ut ur hans mun. Han förde andra handen ned till sitt skrev och masserade sina bollar samtidigt som han runkade. Han slöt ögonen och ökade farten succesivt. Niall slickade sig om läpparna åt synen och började även han att runka av sig själv genom kalsongerna. Han började andas snabbare mot Harrys penis vilket fick Harry att stöna till, hans höfter välvde mot Nialls ansikte.
”Ah! Niall snälla!” bad Harry desperat och Niall kunde inte motstå hans bedjande, han lutade sig ned mot Harrys kuk och tog in så mycket av den som han kunde. Harry drog hårt efter andan när han kände Nialls varma mun runt sig.
”Du är så het!” stönade Harry högt, hans fingrar grep tag om Nialls hår vilket fick Niall att suga till lite hårdare. Harry stönade ännu en gång, Niall började slicka runt toppen samtidigt som han masserade Harrys bollar.
”Ah Niall! Jag är nära!” stönade Harry högt, hans grepp hårdnade om Nialls hår och Niall sög hårdare samtidigt som han rörde sitt huvud fram och tillbaka om Harrys penis, snabbare och snabbare för varje sekund. Harry kände hur hans skinkor spändes när han kom till sin final, han skrek ut ett högt ”Ah!” innan han sprutade i Nialls mun, förvånad värts nog svalde Niall allt utan problem.
Harry satte sig upp och tittade på Niall med undrande ögon och ett generat leende på läpparna.
”Tack… Jag behövde det där…” sa Harry generat, han vågade knappt titta på Niall.

Niall log stort mot honom och torkade sig runt munnen med en servett. Hans blå ögon gnistrade och Harry kände att han verkligen ville fortsätta, han ville trycka sig in i Niall och få honom skrika i extas, tanken fick blod att rusa ner till hans skrev återigen.
”Jag märkte att du behövde det, sådär hård har jag själv nog aldrig varit”, flinade Niall retsamt och slickade sig runt läpparna. Harry tittade längtande på hans rosa tungspets medan han kände hur det pulserade i hela magen.
”Förresten så visste jag inte att du var så tänd på män? Och framförallt inte på mig”, tillade den irländske mannen, hans ögon lös av retsamhet. Harry skrattade nervöst till och nickade.
”Jag visste det inte ens själv ska du veta”, medgav han med ett nervöst leende.
Niall flinade som svar innan han plötsligt lutade sig över Harry och tittade på honom med en dominerande blick.
”Du är sugen på mer ser jag…” andades han hett mot Harrys kind, hans blick hade långsamt glidit ner mot Harrys pulserande skrev.
”J-ja, ursäkta, men du är så jävla snygg så det är svårt att inte bli sugen på dig.” Harry kände hur hans kinder blev röda men han talade sanning och stod för det. Niall skrattade plötsligt och tittade på Harry med glimrande, blå ögon.
”Tack, du är inte så dum du heller”, flinade han innan han placerade sina långa fingrar runt Harrys stånd. Harry släppte ut ett gällt gnäll när han kände Nialls fingrar runt sig, han kunde inte förstå när han hade blivit så känslig för sådant här.
”Du är verkligen hård…” mumlade Niall fascinerat medan han började röra på handen sakta, Harry vred sig längtande mot Nialls hand medan han stönade gång på gång. Känslan av att ha Nialls stadiga hand runt sig var fantastisk och med ens förstod Harry att han längtat efter det här ett tag, att ha en natt med Niall.
Niall tryckte sitt hårda skrev mot Harrys lår medan han ökade takten på handen, han andades tungt i Harrys öra och Harry stönade högt som svar.
”Du är så het när du stönar sådär…” mumlade Niall med skrovlig röst, Harry kände hur den irländskes kön bara blev hårdare mot hans lår för varje drag han gjorde med handen.
”Det är så skönt Niall”, fick Harry ur sig och Niall stönade lätt i respons, han lutade sig närmre Harrys öra och började nafsa och suga i Harrys öronsnibb vilket fick Harry att gnälla och stöna ännu högre. Niall rörde toppen av Harrys penis med sin tumme, den var redan övertäckt med försats och Niall kände hur han hade lust att suga av Harry igen.
”Jag tänker få dig att skrika mitt namn ikväll”, mumlade Niall sensuellt medan han krånglade av sina kalsonger. När han kastat ner underkläderna på golvet placerade Niall sina händer på Harrys lår och flyttade dem åt sidan för att göra plats åt sig själv. Han lade sig ned emellan Harrys ben och tog ännu en gång in Harry i sin mun, hela den här gången. Harry stönade ett högt ”ah!” och vickade med höfterna, han stötte upp i främre delen av gommen vilket fick honom att stöna igen. Niall sög hårdare om Harry och grep tag om hans bollar med ena handen, hans huvud guppade rytmiskt upp och ner.
”Ah Niall, du är så duktig! Fortsätt!” manade Harry på.
Niall flyttade ena handen från pungen och upp till Harrys bröstvårtor. Han tog tag om en av bröstvårtorna med pekfingret och tummen och masserade den tills den styvnade.
”Ahh ahh, Niall, fan…” stönade Harry frenetiskt, han var redan nära att komma.
Niall sög till samtidigt som hans tunga slickade snabbt runt ollonet, han nöp till i Harrys styvna bröstvårta och med ett skrik kom Harry hårt i Nialls mun.
Niall svalde allt igen utan att kvälja; när han var klar lade han sig över Harry med armbågarna som stöd och rörde runt Harrys hål med toppen av sin penis.
”Jag vet att du vill ha mig…” flinade Niall, han hade fortfarande lite vitt runt munnen. Harry lutade sig fram mot hans ansikte och pussade honom på munnen.
”Ja, ta mig…” stönade han och slickade Nialls käklinje. Niall stönade lågt när han kände Harrys våta tunga mot sin hud.
”Om jag ska kunna göra det måste du blöta ned mig först”, beordrade Niall, han flyttade sig av Harry.

Harry satte sig upp och greppade tag om Nialls höfter och tvingade ner honom på sängen, han lade sig ned mellan Nialls ben och tog Niall genast i munnen. Niall tryckte sig upp i Harrys mun och stönade av välbehag. Harry stönade också, det skapade vibrationer mot Nialls stånd och det fick honom att trycka sig ännu hårdare in i Harrys mun. Harry tog tag om slutet av Nialls penis och sög till om det blöta huvudet med sina läppar, han sög och slickade som om det var en klubba han hade i munnen, en klubba som smakade salt. Niall flämtade efter andan, vita stjärnor dansade framför hans ögon, det brände i magen av lust. Harry släppte honom plötsligt och lade sig bredvid honom med en duns.
”Nu är du tillräckligt blöt”, viskade han med het röst och Niall tittade förvirrat på honom ett ögonblick innan han kände på sig och nickade som svar. Han lade sig över Harry och smekte området kring Harrys hål med toppen.
”Är du redo för det här?”
Harry nickade genast, han hade aldrig känt sig mer redo än nu. Niall nickade och kysste honom hårt innan han snabbt men försiktigt tryckte sig igenom Harrys hål.
Harry stönade när han kände Niall komma in i honom, dock brände det lite men inte så mycket så att det inte skulle gå.  Niall gled in nästan utan komplikationer och andades tungt när han kommit in helt.
”Går det bra?” andades han, han hade svårt att inte tappa kontrollen. Harry var så trång och het runt honom.
Harry nickade och lade benen över Nialls skuldror, låste fast honom med sina ben. Niall började sakta röra sig och Harry försökte röra sig i samma takt.

När de hittat rätt rytm började Niall röra sig fortare samtidigt som han bet och slickade i Harrys känsliga hals vilket fick Harry att stöna ännu högre än förut. Niall placerade händerna på Harrys axlar och rörde sig både hårdare och snabbare i honom, stjärnor började dansa framför bådas ögon och till slut träffade Niall Harrys G-punkt.
”AH! NIALL!” skrek Harry när det exploderade i honom, han sprutade över hela sin mage. Niall red ut Harrys orgasm och när han träffade punkten ännu en gång så skrek Harry ut Nialls namn igen och det exploderade framför Nialls ögon, det kändes som att han gick i tusen bitar. Efter några sekunder i vibrerande klimax lutade sig Niall över Harry och andades tungt mot hans hals.
”Det här får vi göra någon mer gång”, kraxade han och kysste Harrys haka innan han gled ur och lade sig bredvid Harry.
”Vill du verkligen det?” frågade Harry förvånat, han sträckte sig efter öppningen till sitt nattduksbord där han hade en näsduksförpackning. Han tog upp en näsduk och torkade av sin mage och gav en näsduk till Niall som också torkade av sig, sedan lade de sig under täcket tätt intill varandra.
”Ja, varför inte? Sånt här bra sex har jag inte haft på väldigt länge”, mumlade Niall trött. Hans ögonlock blev tunga och han gäspade.
”Vi får väl se vad du säger imorgon när du vaknar upp här och upptäcker hur full du var ikväll”, muttrade Harry till svar, han kvävde en gäspning innan han skedade Niall bakifrån och höll ena armen om Nialls bröst.
”Mmh…” mumlade Niall till svar och de båda somnade.

Kommentarer

  • M säger:

    Sorry, men jag mår illa nu efter att jag har läst detta. Jag kunde inte ens läsa klart det. helt seriöst... #NoHate

    Svar: Hahaha, jag skrev att ju att du inte behövde läsa igenom sex scenen (;
    Loubear

    2012-12-10 | 21:18:26
  • WoopWoop säger:

    OMG MER!!!!!!

    Svar: Det finns ett till kapitel här :) http://loubearsskriverier.blogg.se/2012/december/three-months-of-music-kapitel-2.html
    Loubear

    2012-12-10 | 21:51:13
  • Anonym säger:

    man blir ju kåt Hahahahah ;)

    2013-01-02 | 19:31:08

Kommentera inlägget här: